Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Kirobbanóan dinamikus BMW modellekkel tér vissza a mozikba Scott Eastwood

2017. július 6-án debütál a hazai mozikban a Scott Eastwood és Freddie Thorp főszereplésével készült Kipörgetve, amelynek vérpezsdítően izgalmas akciójeleneteiben a BMW M3 és a BMW 6-os Gran Coupé mellett a BMW 4-es Cabrio, a BMW i8 plug-in hibrid sportautó, a klasszikus BMW 327 és a BMW R nineT motorkerékpár is feltűnik.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~82,46 KB)
  
Photos(9x, ~17,79 MB)

2017. július 6-án debütál a hazai mozikban a Scott Eastwood és Freddie Thorp főszereplésével készült Kipörgetve, amelynek vérpezsdítően izgalmas akciójeleneteiben a BMW M3 és a BMW 6-os Gran Coupé mellett a BMW 4-es Cabrio, a BMW i8 plug-in hibrid sportautó, a klasszikus BMW 327 és a BMW R nineT motorkerékpár is feltűnik.

Scott Eastwood és a BMW ismét közös akcióba lendül: a hollywoodi szupersztár főszereplésével készült Kipörgetve (Overdrive, 16) című film lélegzetelállító jeleneteihez a bajor prémiumgyártó egy teljes flottányi különleges autóval járult hozzá. A 94 perces alkotás nyitójelenetében a BMW M3 csillogtatja meg sportos agilitását és kirobbanó menetteljesítményét, a magával ragadó BMW 6-os Gran Coupé pedig több alkalommal is a főszereplők menekülő autójaként szolgál. A BMW R nineT motorkerékpár és a BMW 4-es Cabrio mellett továbbá az ikonikus BMW i8 plug-in hibrid sportautó és a felbecsülhetetlen értékű klasszikus, a BMW 327 is feltűnik a vásznon.

A Kipörgetve hivatalos előzetesét itt tekinthetik meg: https://youtu.be/ifJrMJFvGig

A gyors tempójú, akcióban és humorban gazdag alkotás produceri feladatait az Elrabolva című filmet rendezőként jegyző Pierre Morel vállalta el, a főszereplő testvérpárt alakító Scott Eastwood (Snowden, Suicide Squad – Öngyilkos osztag, Halálos iramban 8) és Freddie Thorp (Doktorok című tévésorozat) oldalán így Ana de Armas (Haverok fegyverben) és Gaia Weiss (Vikingek című tévésorozat) kapta meg a két női főszerepet. A filmben feltűnik még Simon Abkarian (Casino Royale, Zero Dark Thirty) és Clemens Schick (Ellenség a kapuknál, Holtpont) is. A forgatókönyvet a Wanted és a Halálosabb iramban író duója, Michael Brandt és Derek Haas álmodta papírra.

„Minden alkalommal fantasztikus élmény a BMW modelljeivel forgatni. A BMW 327 egy igazi klasszikus, amely még a laikus nézőket is elvarázsolja, a BMW M3 pedig elképesztő adrenalin-löketet adott, amikor a motorháztetején eggyé váltam a teljesítménnyel. Ez a fajta testközeli menetdinamika kicsit az új BMW 5-ös sorozatra emlékeztet” – mesélte jól látható lelkesedéssel Scott Eastwood.

A BMW és a Kipörgetve című film közötti együttműködés vitathatatlan alapokon nyugszik, hiszen a produkció középpontjában a fiatalos lendület és az autók iránti megszállott rajongás áll. A látványos autós üldözésekre és a humoros szituációkra építő alkotás izgalmas története kiválóan illik a bajor prémiumgyártó ígéretéhez, a vezetés színtiszta élményéhez. A dinamikus jelenetekben bővelkedő, nagyteljesítményű és szemkápráztató autókat felvonultató forgatókönyv a BMW kimagasló értékeit is alátámasztja. A BMW és a Kipörgetve közötti együttműködést világszerte számos plakát, banner és televíziós reklám hirdeti majd, miközben a bajor prémiumgyártó az alkotást közösségimédia-oldalain is előtérbe helyezi. A legszerencsésebb rajongók ráadásul Párizsban és Berlinben, a Kipörgetve exkluzív premier előtti vetítésein nézhették meg a filmet, Scott Eastwood társaságában."

A Kipörgetve című filmmel a Scott Eastwood és a BMW között gyümölcsöző együttműködés újabb fejezete vette kezdetét, hiszen 2017 elején a bajor prémiumgyártó a hollywoodi szupersztárt kérte fel az új BMW 5-ös sorozat nemzetközi arcának. A „BUSINESS ATHLETE” – „VEZETŐ ALKAT” szlogen alatt bemutatott világméretű kampány Scott Eastwood és az új 5-ös BMW tökéletes harmóniáját hozta, a fiatal, ambiciózus példakép ugyanis kiválóan illik a BMW dinamikus márkaarculatához.

„Azáltal, hogy Scott Eastwood és a BMW a francia Riviéra festői környezetében talál ismét egymásra a mozivásznon, a BMW és a színész kapcsolata egészen egyedi módon folytatódik. Biztos vagyok benne, hogy a márka rajongói imádni fogják a moziban üvöltő BMW M3 hangját és a lélegzetelállító BMW 6-os Gran Coupé látványát” – fogalmazott Uwe Dreher, a BMW, valamint a BMW i és a BMW M divíziók nemzetközi márkakommunikációs vezetője.

Széleskörű szerepvállalásának köszönhetően a BMW Group már évek óta megbízható partnerként van jelen a filmiparban. A bajor prémiumgyártó modelljei rendre feltűnnek a legnagyobb hollywoodi szuperprodukciókban, így például a Tom Cruise főszereplésével készített Mission: Impossible sorozatban. A BMW ráadásul az Amerikai Rendezők Közösségének (Directors’ Guild of America) elsőszámú autóipari partnereként is tevékenykedik: a televíziós produkciók és a filmipar legkiemelkedőbb alkotásait, illetve alakításait minden évben a pálya egyik legtekintélyesebb szakmai díjaival tüntetik ki, amelyek hagyományosan az Oscar-gála előzetes értékeléseinek számítanak.

A bajor prémiumgyártó mindemellett időről időre saját alkotásokat is készít, a BMW Films legendás „The Hire” rövidfilm-sorozata például nemrégiben a „The Escape” című folytatással bővült. A BMW volánja mögé ezúttal is Clive Owen ült be, hogy a vérpezsdítő üldözős jelenetekben minden rázós szituációból megtalálja a kiutat ( www.bmwfilms.com).

94 percen át Kipörgetve

A dörzsölt testvérpár, Andrew Foster (Scott Eastwood) és Garrett Foster (Freddie Thorp) a felső tízezer legexkluzívabb, legdrágább autóritkaságainak meglovasítására szakosodott. Összeszokott csapatként nem ismernek lehetetlent, a francia Riviéra különleges járművei között szemezgetve azonban tudtukon kívül a helyi gengszter, Jacomo Morier (Simon Abkarian) felbecsülhetetlen értékű gyűjteményére csapnak le. Miután Morier tetten éri őket, a szorítóból csak úgy menekülhetnek, ha ellopják a gengszter legfőbb riválisának négykerekű gyöngyszemét. Az óra ketyeg, az adrenalin egyre magasabbra szökik, a váratlan fordulatok pedig kezdik ellehetetleníteni a küldetést…

A film 2017. július 6-án debütál a hazai mozikban.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés