Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Connectivity extrafelszerelés a BMW Motorrad kínálatában - Multifunkciós kombinált műszeregység 6,5 col képátlójú, színes TFT-képernyővel és számos szolgáltatással

Gyors és jól érthető információk a motoros számára olyan egyedülálló kezelési koncepció révén, amely a lehető legkevésbé vonja el figyelmét a forgalomról – ezt kínálja a BMW Motorrad új Connectivity extrafelszerelése, amellyel a kombinált műszeregység igényes, 6,5’’ képátlójú, színes TFT-kijelző formájában jelenik meg.

Tartozékok
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 42,8 KB)
  
Photos(15x, 32,22 MB)

Gyors és jól érthető információk a motoros számára olyan egyedülálló kezelési koncepció révén, amely a lehető legkevésbé vonja el figyelmét a forgalomról – ezt kínálja a BMW Motorrad új Connectivity extrafelszerelése, amellyel a kombinált műszeregység igényes, 6,5’’ képátlójú, színes TFT-kijelző formájában jelenik meg.

 

Gyors és biztonságos információk a lehető legkevésbé vonva el a motoros figyelmét a forgalomról

A BMW Motorrad továbbfejlesztett multifunkciós kezelőegységéről (Multi-Controller) kínált integrált kezelés révén a motoros gyorsan és a lehető legkényelmesebben vezérelheti a jármű- és connectivity-funkciókat. Mindemellett az új TFT-kijelző eddig egyedülálló módon kombinálja a „hagyományos” információk – mint például a fordulatszám vagy a sebesség – megszokott megjelenítését az új technikával, szolgáltatások kiemelkedő palettáját nyújtva.

 

Az új TFT-kijelző kifejlesztésekor a tervezők arra fektették a legnagyobb hangsúlyt, hogy interaktív kezelése a lehető legcsekélyebb mértékben vonja el a motoros figyelmét a forgalomról. A BMW Motorrad mércéül szolgálhat e területen, mivel sikerrel fejlesztett ki számos speciális alkalmazásra egyaránt optimális megjelenítési módot. A kezelés a jól bevált multifunkciós kezelőegység (Multi-Controller) segítségével történik.

 

Kényelmes telefonálás és zenehallgatás menet közben

Ha a TFT-kijelzőhöz Bluetooth-kapcsolaton keresztül például okostelefon vagy a BMW Motorrad kommunikációs rendszerrel szerelt bukósisak csatlakozik, különösen kényelmesen érhetők el a médialejátszó és telefonfunkciók, amelyek külön alkalmazás telepítése nélkül is igénybe vehetők. Az aktív Bluetooth-kapcsolattal csatlakoztatott, tetszőleges szabványos okostelefonról menet közben igény szerint hallgató zene, s természetesen a megelőző, illetve a következő zeneszám közvetlen elérése is lehetséges. A TFT-kijelzőn keresztül teljes egészében áttekinthető az okostelefon telefonkönyve, amelyből az egyes számok a multifunkciós kezelőegységről (Multi-Controller) választhatók ki és tárcsázhatók. A menet közben beérkező telefonhívások a kezelőegység egyetlen billentésével gyorsan és egyszerűen fogadhatók, illetve utasíthatók el.

 

 

BMW Motorrad Connected App praktikus nyílnavigációval és számos további funkcióval

A díjmentesen rendelkezésre álló BMW Motorrad Connected App közvetlenül a TFT-kijelzőn a mindennapokban is kiválóan használható, praktikus nyílnavigációja formájában igazi világújdonságot kínál a motorkerékpárok számára. Mind maga a navigáció, mind pedig az alkalmazás funkcióinak közvetlen elérhetősége a motorkerékpáron egyaránt egyedülálló megoldás. A BMW Motorrad Connected App emellett olyan további vonzó kiegészítő funkcióval is szolgál, mint például a bejárt útvonalak rögzítése, vagy épp a menetadatok és különböző információk kijelzése.

 

A nyílnavigáció közvetlenül a TFT-kijelzőn fordulóról-fordulóra (Turn-by-Turn) megjelenő nyilak formájában zajlik, minden bekanyarodásról pontos útmutatással szolgálva és forgalmi sáv navigációt (Lane Guiding) is kínálva. A legutóbbi úti célok vagy nevezetes pontok (Point of Interest) szintén egyszerűen lehívhatók a TFT-kijelzőre. Ez az alapnavigáció különösen azon motorosok számára lehet vonzó, akik a mindennapok vagy a rövid túrák során kényelmesen, kiegészítő technikák nélkül szeretnek közlekedni.

 

Komoly túrázóknak továbbra is a BMW Motorrad Navigator használata ajánlott, amely kifejezetten a motorkerékpárok számára optimalizált navigációval szolgál, ennek megfelelő tervező- és útvonalvezető funkciókkal. A Navigator a megszokott módon a multifunkciós kezelőegységről (Multi-Controller) vezérelhető.

 

Integrált PRO fedélzeti számítógép számos kijelzési és beállítási lehetőséggel

A széleskörű connectivity-funkciók mellett az új TFT-kijelző a motoros számára fontos információk modern és jól áttekinthető megjelenítését is lehetővé teszi. A multifunkciós kezelőegység (Multi-Controller) különösen egyszerű kezelést biztosít. Az új TFT-kijelző a számos kijelzési és beállítási lehetőséget nyújtó PRO fedélzeti számítógépet is magában foglalja.

 

Az új TFT-kijelző a járműbeállításokhoz és -információkhoz is korszerű és könnyű hozzáférést kínál, például intuitív információs grafikák formájában. Ily módon akár az első és hátsó gumiabroncs előírt és valós légnyomásértéke is közvetlenül – s anélkül, hogy a motoros figyelmét elterelné a forgalomról – lehívható, amely során nem csupán a valós, hanem az előírt abroncsnyomás-értékek is megjelennek.

 

Az új Connectivity extrafelszerelés a tervek szerint 2017 őszén az R1200 GS és az R 1200 GS Adventure kínálatában jelenik meg a piacon, amelyeket a későbbiekben további modellek is követnek.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BUILT IN THE US: THE ALL-NEW BMW X3.

Here you can see the live transmission of the event in Spartanburg, USA.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés