Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Connectivity extrafelszerelés a BMW Motorrad kínálatában - Multifunkciós kombinált műszeregység 6,5 col képátlójú, színes TFT-képernyővel és számos szolgáltatással

Gyors és jól érthető információk a motoros számára olyan egyedülálló kezelési koncepció révén, amely a lehető legkevésbé vonja el figyelmét a forgalomról – ezt kínálja a BMW Motorrad új Connectivity extrafelszerelése, amellyel a kombinált műszeregység igényes, 6,5’’ képátlójú, színes TFT-kijelző formájában jelenik meg.

Tartozékok
 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~42,35 KB)
  
Photos(15x, ~32,63 MB)

Gyors és jól érthető információk a motoros számára olyan egyedülálló kezelési koncepció révén, amely a lehető legkevésbé vonja el figyelmét a forgalomról – ezt kínálja a BMW Motorrad új Connectivity extrafelszerelése, amellyel a kombinált műszeregység igényes, 6,5’’ képátlójú, színes TFT-kijelző formájában jelenik meg.

 

Gyors és biztonságos információk a lehető legkevésbé vonva el a motoros figyelmét a forgalomról

A BMW Motorrad továbbfejlesztett multifunkciós kezelőegységéről (Multi-Controller) kínált integrált kezelés révén a motoros gyorsan és a lehető legkényelmesebben vezérelheti a jármű- és connectivity-funkciókat. Mindemellett az új TFT-kijelző eddig egyedülálló módon kombinálja a „hagyományos” információk – mint például a fordulatszám vagy a sebesség – megszokott megjelenítését az új technikával, szolgáltatások kiemelkedő palettáját nyújtva.

 

Az új TFT-kijelző kifejlesztésekor a tervezők arra fektették a legnagyobb hangsúlyt, hogy interaktív kezelése a lehető legcsekélyebb mértékben vonja el a motoros figyelmét a forgalomról. A BMW Motorrad mércéül szolgálhat e területen, mivel sikerrel fejlesztett ki számos speciális alkalmazásra egyaránt optimális megjelenítési módot. A kezelés a jól bevált multifunkciós kezelőegység (Multi-Controller) segítségével történik.

 

Kényelmes telefonálás és zenehallgatás menet közben

Ha a TFT-kijelzőhöz Bluetooth-kapcsolaton keresztül például okostelefon vagy a BMW Motorrad kommunikációs rendszerrel szerelt bukósisak csatlakozik, különösen kényelmesen érhetők el a médialejátszó és telefonfunkciók, amelyek külön alkalmazás telepítése nélkül is igénybe vehetők. Az aktív Bluetooth-kapcsolattal csatlakoztatott, tetszőleges szabványos okostelefonról menet közben igény szerint hallgató zene, s természetesen a megelőző, illetve a következő zeneszám közvetlen elérése is lehetséges. A TFT-kijelzőn keresztül teljes egészében áttekinthető az okostelefon telefonkönyve, amelyből az egyes számok a multifunkciós kezelőegységről (Multi-Controller) választhatók ki és tárcsázhatók. A menet közben beérkező telefonhívások a kezelőegység egyetlen billentésével gyorsan és egyszerűen fogadhatók, illetve utasíthatók el.

 

 

BMW Motorrad Connected App praktikus nyílnavigációval és számos további funkcióval

A díjmentesen rendelkezésre álló BMW Motorrad Connected App közvetlenül a TFT-kijelzőn a mindennapokban is kiválóan használható, praktikus nyílnavigációja formájában igazi világújdonságot kínál a motorkerékpárok számára. Mind maga a navigáció, mind pedig az alkalmazás funkcióinak közvetlen elérhetősége a motorkerékpáron egyaránt egyedülálló megoldás. A BMW Motorrad Connected App emellett olyan további vonzó kiegészítő funkcióval is szolgál, mint például a bejárt útvonalak rögzítése, vagy épp a menetadatok és különböző információk kijelzése.

 

A nyílnavigáció közvetlenül a TFT-kijelzőn fordulóról-fordulóra (Turn-by-Turn) megjelenő nyilak formájában zajlik, minden bekanyarodásról pontos útmutatással szolgálva és forgalmi sáv navigációt (Lane Guiding) is kínálva. A legutóbbi úti célok vagy nevezetes pontok (Point of Interest) szintén egyszerűen lehívhatók a TFT-kijelzőre. Ez az alapnavigáció különösen azon motorosok számára lehet vonzó, akik a mindennapok vagy a rövid túrák során kényelmesen, kiegészítő technikák nélkül szeretnek közlekedni.

 

Komoly túrázóknak továbbra is a BMW Motorrad Navigator használata ajánlott, amely kifejezetten a motorkerékpárok számára optimalizált navigációval szolgál, ennek megfelelő tervező- és útvonalvezető funkciókkal. A Navigator a megszokott módon a multifunkciós kezelőegységről (Multi-Controller) vezérelhető.

 

Integrált PRO fedélzeti számítógép számos kijelzési és beállítási lehetőséggel

A széleskörű connectivity-funkciók mellett az új TFT-kijelző a motoros számára fontos információk modern és jól áttekinthető megjelenítését is lehetővé teszi. A multifunkciós kezelőegység (Multi-Controller) különösen egyszerű kezelést biztosít. Az új TFT-kijelző a számos kijelzési és beállítási lehetőséget nyújtó PRO fedélzeti számítógépet is magában foglalja.

 

Az új TFT-kijelző a járműbeállításokhoz és -információkhoz is korszerű és könnyű hozzáférést kínál, például intuitív információs grafikák formájában. Ily módon akár az első és hátsó gumiabroncs előírt és valós légnyomásértéke is közvetlenül – s anélkül, hogy a motoros figyelmét elterelné a forgalomról – lehívható, amely során nem csupán a valós, hanem az előírt abroncsnyomás-értékek is megjelennek.

 

Az új Connectivity extrafelszerelés a tervek szerint 2017 őszén az R1200 GS és az R 1200 GS Adventure kínálatában jelenik meg a piacon, amelyeket a későbbiekben további modellek is követnek.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés