Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Személyi változások a BMW AG igazgatótanácsában

2018. január 1-jétől Pieter Nota veszi át a BMW márka globális értékesítéséért és marketingjéért felelős vezetői feladatokat. Elődje, Dr. Ian Robertson közel tíz év szolgálat után áll fel a vállalatcsoport igazgatótanácsából.

Vállalati
·
Emberek
·
Értékesítés és marketing
·
Sales Worldwide
·
BMW csoport igazgatótanácsának tagjai
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

2018. január 1-jétől Pieter Nota veszi át a BMW márka globális értékesítéséért és marketingjéért felelős vezetői feladatokat. Elődje, Dr. Ian Robertson közel tíz év szolgálat után áll fel a vállalatcsoport igazgatótanácsából.

Dr. Ian Robertson, a BMW AG igazgatótanácsának BMW-értékesítésért és márkamarketingért felelős tagja 2018. január 1-jei hatállyal átadja vezetői székét, hogy 2018. június 30-i nyugdíjba vonulása előtt néhány hónapig a BMW Group kiemelt képviselőjeként tevékenykedjen a vállalatcsoport nagy-britanniai piacán. Utódja az évtizedes nemzetközi tapasztalattal rendelkező holland szakember, Pieter Nota lesz, aki a BMW márka globális értékesítési- és marketingfeladatainak igazgatása mellett a vállalatcsoport vevőszolgálati részlegének irányítását is átveszi.

„A BMW AG igazgatótanácsában eltöltött közel egy évtized alatt Dr. Ian Robertson a hosszú távon fenntartható jövő felé irányította a BMW, a BMW i és a BMW M márkákat. A kihívásokban bővelkedő gazdasági nehézségek idején is folyamatos növekedéshez segítette a vállalatot, újabbnál újabb értékesítési rekordot állítva fel. Köszönöm neki ezt a kimagasló teljesítményt és hatalmas örömömre szolgál, hogy a BMW Group márkanagyköveteként továbbra is a vállalatcsoportnál marad, ráadásul Nagy-Britanniában, amelyre az egyik legjelentősebb értékesítési és gyártási régiónkként tekintünk” – fogalmazott Dr. Norbert Reithofer, a BMW AG felügyelő bizottságának elnöke.

Pieter Nota jelenleg a Philips marketingigazgatója, amellyel párhuzamosan a vállalat szórakoztatóelektronikai termékekért és üzleti megoldásokért felelős részlegeinek ügyvezető alelnöki feladatait is ellátja. Ezt megelőzően a Beiersdorf AG igazgatótanácsának nemzetközi marketingért és innovációkért felelős tagjaként dolgozott, miután az Unilever nagy-britanniai, németországi, holland és lengyelországi piacain különböző vezető pozíciókat töltött be.

„Meggyőződésem, hogy Pieter Nota személyében egy széleskörű nemzetközi tapasztalattal rendelkező értékesítési- és marketingszakemberrel gazdagodunk, aki hosszú éveken át bizonyított innovációs erősségével és átfogó folyamatfejlesztési szaktudásával elvezeti a BMW márkát a tökéletesen összehangolt, intelligens járműkapcsolatokra épülő mobilitás korszakába” – nyilatkozta Harald Krüger, a BMW AG igazgatótanácsának elnöke.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés