Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Személyi változások a BMW AG igazgatótanácsában

2018. január 1-jétől Pieter Nota veszi át a BMW márka globális értékesítéséért és marketingjéért felelős vezetői feladatokat. Elődje, Dr. Ian Robertson közel tíz év szolgálat után áll fel a vállalatcsoport igazgatótanácsából.

Vállalati
·
Emberek
·
Értékesítés és marketing
·
Sales Worldwide
·
BMW csoport igazgatótanácsának tagjai
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~67,75 KB)
  
Photos(2x, ~21,36 MB)

2018. január 1-jétől Pieter Nota veszi át a BMW márka globális értékesítéséért és marketingjéért felelős vezetői feladatokat. Elődje, Dr. Ian Robertson közel tíz év szolgálat után áll fel a vállalatcsoport igazgatótanácsából.

Dr. Ian Robertson, a BMW AG igazgatótanácsának BMW-értékesítésért és márkamarketingért felelős tagja 2018. január 1-jei hatállyal átadja vezetői székét, hogy 2018. június 30-i nyugdíjba vonulása előtt néhány hónapig a BMW Group kiemelt képviselőjeként tevékenykedjen a vállalatcsoport nagy-britanniai piacán. Utódja az évtizedes nemzetközi tapasztalattal rendelkező holland szakember, Pieter Nota lesz, aki a BMW márka globális értékesítési- és marketingfeladatainak igazgatása mellett a vállalatcsoport vevőszolgálati részlegének irányítását is átveszi.

„A BMW AG igazgatótanácsában eltöltött közel egy évtized alatt Dr. Ian Robertson a hosszú távon fenntartható jövő felé irányította a BMW, a BMW i és a BMW M márkákat. A kihívásokban bővelkedő gazdasági nehézségek idején is folyamatos növekedéshez segítette a vállalatot, újabbnál újabb értékesítési rekordot állítva fel. Köszönöm neki ezt a kimagasló teljesítményt és hatalmas örömömre szolgál, hogy a BMW Group márkanagyköveteként továbbra is a vállalatcsoportnál marad, ráadásul Nagy-Britanniában, amelyre az egyik legjelentősebb értékesítési és gyártási régiónkként tekintünk” – fogalmazott Dr. Norbert Reithofer, a BMW AG felügyelő bizottságának elnöke.

Pieter Nota jelenleg a Philips marketingigazgatója, amellyel párhuzamosan a vállalat szórakoztatóelektronikai termékekért és üzleti megoldásokért felelős részlegeinek ügyvezető alelnöki feladatait is ellátja. Ezt megelőzően a Beiersdorf AG igazgatótanácsának nemzetközi marketingért és innovációkért felelős tagjaként dolgozott, miután az Unilever nagy-britanniai, németországi, holland és lengyelországi piacain különböző vezető pozíciókat töltött be.

„Meggyőződésem, hogy Pieter Nota személyében egy széleskörű nemzetközi tapasztalattal rendelkező értékesítési- és marketingszakemberrel gazdagodunk, aki hosszú éveken át bizonyított innovációs erősségével és átfogó folyamatfejlesztési szaktudásával elvezeti a BMW márkát a tökéletesen összehangolt, intelligens járműkapcsolatokra épülő mobilitás korszakába” – nyilatkozta Harald Krüger, a BMW AG igazgatótanácsának elnöke.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés

BMW Group Streaming

LIVE STREAMING.

Open Streaming Page

Here you can see the on-demand streams of the latest BMW Group press events. 

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés