Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Nagyvárosi expedícióra indult az új BMW X2

A Sports Activity Coupé szegmens divatos újdonsága extravagáns terepmintás ruhában vetette bele magát a betondzsungel sűrűjébe.

 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~130,5 KB)
  
Photos(15x, ~12,52 MB)

Jóllehet, van még idő az új BMW X2* várva várt világpremierjéig, a BMW X modellcsalád legújabb Sports Activity Coupé modellje a sorozatgyártást megelőző egyik utolsó fejlesztési fázisban máris belevetette magát leendő felségterülete sűrűjébe – a nagyvárosi dzsungelbe.

A bajor prémiumgyártó hamarosan érkező legkisebb terepkupéja ráadásul kiváló öltözetet választott eme izgalmas kalandhoz: sportosan divatos vonalait látványosan álcázó terepmintázat mögé bújtatta, amely kiváló választásnak bizonyult a nagyvárosi expedícióra. Az élénk sárga, szürke és fekete árnyalatok keveredése az új Sports Activity Coupé sokoldalúságát tükrözi, a szokatlan köntös alapját pedig a BMW Group által már számtalanszor alkalmazott digitális mintázat adta, a vállalatcsoport innovációs erősségét és jövőbeli irányvonalát hangsúlyozva.

Nem meglepő tehát, hogy bármerre is járt, az új BMW X2 azonnal a figyelem középpontjába került. A nagyvárosi túra alkalmával mindenkit, akivel keresztezte útját, magával ragadt a rejtélyes nóvum extravagáns stílusa, modern öltözködése és sportos kisugárzása – nagyszerű első benyomást keltve az igényes megjelenésre adó, aktív életmódot folytató fiatalok körében.

*A modell átlagos üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékei egyelőre nem érhetőek el.

**

További információ:

Salgó András, vállalati kommunikációs menedzser

Tel.: +36 29 555 115; e-mail: Andras.Salgo@bmw.hu

A BMW Group magyar nyelvű sajtóoldala a következő címen érhető el: www.press.bmwgroup.com/pressclub/p/hu/startpage.html

A BMW Group

A BMW, a MINI, a Rolls-Royce és a BMW Motorrad márkák tulajdonosaként a BMW Group a világ vezető prémium autó- és motorkerékpár-gyártó vállalata, amely prémium pénzügyi és mobilitási szolgáltatásokat is kínál. Világcégként a BMW Group 14 országban összesen 31 járműgyártó és -összeszerelő létesítményt üzemeltet, termékeit pedig értékesítési hálózatán keresztül a világ több mint 140 országában forgalmazza.

2016-ban a BMW Group hozzávetőlegesen 2,367 millió autót és közel 145 000 motorkerékpárt értékesített világszerte. A vállalat mintegy 94,16 milliárd eurós összbevételével a 2016-os pénzügyi évben mintegy 9,67 milliárd eurós nyereséget termelt. A 2016. december 31-i összesítés szerint a BMW Group világszerte 124 729 embert foglalkoztat.

A BMW Group sikerét hosszú távú gondolkodással és felelős működéssel alapozta meg. A vállalat stratégiájának alapvető része a környezetvédelmi szempontból és szociálisan is fenntartható értéklánc, a termékei által képviselt, mindenre kiterjedő felelősség és az erőforrások megőrzése iránti elkötelezettség.

www.bmw.hu

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE.

Wednesday, 21. March 2018.
Here you will see the full-length live transmission of the BMW Group Annual Accounts Press Conference.

 

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés