Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Nagyvárosi expedícióra indult az új BMW X2

A Sports Activity Coupé szegmens divatos újdonsága extravagáns terepmintás ruhában vetette bele magát a betondzsungel sűrűjébe.

 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~130,5 KB)
  
Photos(15x, ~12,52 MB)

Jóllehet, van még idő az új BMW X2* várva várt világpremierjéig, a BMW X modellcsalád legújabb Sports Activity Coupé modellje a sorozatgyártást megelőző egyik utolsó fejlesztési fázisban máris belevetette magát leendő felségterülete sűrűjébe – a nagyvárosi dzsungelbe.

A bajor prémiumgyártó hamarosan érkező legkisebb terepkupéja ráadásul kiváló öltözetet választott eme izgalmas kalandhoz: sportosan divatos vonalait látványosan álcázó terepmintázat mögé bújtatta, amely kiváló választásnak bizonyult a nagyvárosi expedícióra. Az élénk sárga, szürke és fekete árnyalatok keveredése az új Sports Activity Coupé sokoldalúságát tükrözi, a szokatlan köntös alapját pedig a BMW Group által már számtalanszor alkalmazott digitális mintázat adta, a vállalatcsoport innovációs erősségét és jövőbeli irányvonalát hangsúlyozva.

Nem meglepő tehát, hogy bármerre is járt, az új BMW X2 azonnal a figyelem középpontjába került. A nagyvárosi túra alkalmával mindenkit, akivel keresztezte útját, magával ragadt a rejtélyes nóvum extravagáns stílusa, modern öltözködése és sportos kisugárzása – nagyszerű első benyomást keltve az igényes megjelenésre adó, aktív életmódot folytató fiatalok körében.

*A modell átlagos üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékei egyelőre nem érhetőek el.

**

További információ:

Salgó András, vállalati kommunikációs menedzser

Tel.: +36 29 555 115; e-mail: Andras.Salgo@bmw.hu

A BMW Group magyar nyelvű sajtóoldala a következő címen érhető el: www.press.bmwgroup.com/pressclub/p/hu/startpage.html

A BMW Group

A BMW, a MINI, a Rolls-Royce és a BMW Motorrad márkák tulajdonosaként a BMW Group a világ vezető prémium autó- és motorkerékpár-gyártó vállalata, amely prémium pénzügyi és mobilitási szolgáltatásokat is kínál. Világcégként a BMW Group 14 országban összesen 31 járműgyártó és -összeszerelő létesítményt üzemeltet, termékeit pedig értékesítési hálózatán keresztül a világ több mint 140 országában forgalmazza.

2016-ban a BMW Group hozzávetőlegesen 2,367 millió autót és közel 145 000 motorkerékpárt értékesített világszerte. A vállalat mintegy 94,16 milliárd eurós összbevételével a 2016-os pénzügyi évben mintegy 9,67 milliárd eurós nyereséget termelt. A 2016. december 31-i összesítés szerint a BMW Group világszerte 124 729 embert foglalkoztat.

A BMW Group sikerét hosszú távú gondolkodással és felelős működéssel alapozta meg. A vállalat stratégiájának alapvető része a környezetvédelmi szempontból és szociálisan is fenntartható értéklánc, a termékei által képviselt, mindenre kiterjedő felelősség és az erőforrások megőrzése iránti elkötelezettség.

www.bmw.hu

Facebook: http://www.facebook.com/BMWGroup

Twitter: http://twitter.com/BMWGroup

YouTube: http://www.youtube.com/BMWGroupview

Google+: http://googleplus.bmwgroup.com

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés