Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Különleges divatfotózás Zoób Kati új kollekciójával és a MINI-vel

Különleges divatfotózás előzte meg a Katti Zoób Divatház balatonfüredi szabadtéri bemutatóját.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~69,09 KB)
  
Photos(2x, ~3,53 MB)

Különleges divatfotózás előzte meg a Katti Zoób Divatház balatonfüredi szabadtéri bemutatóját.

Az immár hagyományos nyár végi Katti Zoób Divatház szabadtéri Fashion Show-ja idén augusztus 19-én, szombaton kerül megrendezésre a balatonfüredi Gyógy-téren. Zoób Kati divattervező minden évben különleges motívummal és koncepcióval készül, így a balatonfüredi kifutón több ezer néző tekintheti meg a 2017/2018-as szezon trendjeit felvonultató modelleket. A bemutatót ezúttal egy exkluzív fotózás* előzte meg, mely a Szent-István körút Divatszalon régi pesti hangulatot árasztó udavarán zajlott egy MINI-vel – a letisztult eleganciájú fotókat Sárosi Zoltán készítette. A különleges alkalomhoz egy vadonatúj MINI Cooper S E Countryman ALL4 plug-in-hibrid modell állt a reflektorfénybe, mely tökéletes stílust és egyfajta kortárs művészeti hátteret is adott a lenyűgöző ruhakollekciók mellé.

A csík, mint alapmotívum mellett a Balaton sejtelmes szín- és jelképrendszere tér vissza ismét, koncentrikus vízkörök formájában, a metamorfózis gondolata pedig – a kollekció egyetlen organikus mintájaként – pillangó motívum képében kel életre. Színek és anyagok izgalmas játéka vonul végig a teljes öltözéksoron.

Zoób Kati legújabb, 120 öltözékből álló, varázslatos kollekciójának darabjai egyszerre testesítik meg a sokarcú, kortárs sikket, a rafinált kombinálhatóságot és a könnyed eleganciát – a modern nő tökéletes mindennapi viseleteit.

Zoób Kati 2017 óta a MINI Magyarország márkanagykövete, aki a brit márka számára a modern, kortárs stílust és divatot is képviseli. „A munkáim során mindig keresek egy motívumot, egy koncepciót amely a megújulást szimbolizálja, de ugyanakkor a hagyományok tiszteletét is magában hordozza, mert azok az értékek, melyeket a múltban teremtettek, némi újragondolással a jövőben is hasonlóan érvényesek maradhatnak. Ez a fajta kontinuítás, ami a régit és az újat köti össze megtalálható a legújabb kollekcióban is. A MINI márka számomra is hasonló értéket hordoz, mindig képes a megújulásra, de mégis egy hihetetlenül erős érzelmi kötődést, a múlt egy darabját is jelenti az embereknek. Az idei Divat show alkalmával a víz, a kék-zöld színek és a környezet fontosságára koncentrálunk, a bemutató motívuma is erre utal“ – mondta el Zoób Kati a fotózás során.

A MINI legújabb Countryman modellje idén nyár óta már Cooper S E ALL4 plug-in-hibrid változatban is elérhető, mely 224 lóerős teljesítményével akár 40 km megtételére képes emissziómentesen, miközben méretével, kialkításával egy család teljesértékű autója lehet. „Nagyon fontos számunkra a Countryman plug-in-hibrid modellje, mely a MINI első ilyen jellegű autója és a kompakt SAV/SUV kategória egyedülálló konnektorról tölthető hibrid képviselője. A balatonfüredi divat show-t immár hagyományosan támogatja a MINI márka, idén Zoób Kati motívumai és a környezetet a legkevésbé terhelő MINI Countryman modell találkoznak. Az eseményt megelőző divatfotózás izgalmas feladat volt a MINI számára is, úgy érezzük, hogy a stílus és a márkaértékek kiválóan illeszkednek Kati legújabb kollekciójához. A Zoób Katival való partnerségre nagyon büszkék vagyunk, Kati a MINI Magyarország márkanagyköveteként további értéket, stílust és lehetőséget jelent a márka itthoni világában“ – mondta el Oros Attila MINI márkavezető a fotózás alkalmával.

*A fotókat Sárosi Zoltán készítette.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés