Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Budapestman triatlonverseny a BMW támogatásával

A BMW Group Magyarország kiemelt támogatása mellett szervezték meg az ország egyik leglátványosabb, prémiumkategóriás triatlonversenyét, a Budapestmant.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Termékelhelyezés
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~65,08 KB)
  
Photos(1x, ~7,79 MB)

A BMW Group Magyarország kiemelt támogatása mellett szervezték meg az ország egyik leglátványosabb, prémiumkategóriás triatlonversenyét, a Budapestmant.

Augusztus utolsó hétvégéjén rendezték meg a kiemelten magas színvonalú, nyílt, a főváros számtalan látványos pontját érintő triatlonversenyt, a Budapestmant. A hazai élvonalat, illetve erős nemzetközi mezőnyt felvonultató versenyen olimpiai távon indulhattak a sportolók. A magyar bajnoki futamhoz Budapest talán legizgalmasabb helyszínei adták a díszletet: a versenyzők a fehér homokos parttal övezett Lupa-tóban kezdték a küzdelmet, majd 1,5 km-nyi úszást követően a budai és pesti rakpartokon kerékpároztak 40 km-t, hogy a Városligetbe érkezve, 10 km futást követően, a Hősök terén érhessenek célba.

A rendezvény kiemelt támogatójaként a BMW Group Magyarország biztosította a verseny biztonságos lebonyolítását biztosító BMW i3 felvezetőautót és a legjobb versenyzők BMW lifestyle termékekből álló ajándékcsomagját. A bajor gyártó a triatlonverseny útvonalának több pontján is izgalmas kitelepülésekkel várta az érdeklődőket, akik a BMW 5-ös sorozat egyik legkörnyezetkímélőbb változatával, a plug-in hibrid hajtáslánccal felszerelt BMW 530e iPerformance modellel, a világ első tisztán elektromos meghajtású prémium kisautójával, a BMW i3-mal, a roadster arányokat viselő, városban és könnyű terepen egyaránt otthonosan mozgó G 310 R motorral, valamint a „hibrid” hajtású BMW e-Bike-kal ismerkedhettek meg.

A városi mobilitás sokszínűségét is demonstráló Budapestman triatlonversenyen a BMW Group Magyarország saját csapatot is indított, mely kiváló eredménnyel zárta a napot.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE.

Wednesday, 21. March 2018.
Here you will see the full-length live transmission of the BMW Group Annual Accounts Press Conference.

 

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés