Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Budapestman triatlonverseny a BMW támogatásával

A BMW Group Magyarország kiemelt támogatása mellett szervezték meg az ország egyik leglátványosabb, prémiumkategóriás triatlonversenyét, a Budapestmant.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Termékelhelyezés
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~65,08 KB)
  
Photos(1x, ~7,79 MB)

A BMW Group Magyarország kiemelt támogatása mellett szervezték meg az ország egyik leglátványosabb, prémiumkategóriás triatlonversenyét, a Budapestmant.

Augusztus utolsó hétvégéjén rendezték meg a kiemelten magas színvonalú, nyílt, a főváros számtalan látványos pontját érintő triatlonversenyt, a Budapestmant. A hazai élvonalat, illetve erős nemzetközi mezőnyt felvonultató versenyen olimpiai távon indulhattak a sportolók. A magyar bajnoki futamhoz Budapest talán legizgalmasabb helyszínei adták a díszletet: a versenyzők a fehér homokos parttal övezett Lupa-tóban kezdték a küzdelmet, majd 1,5 km-nyi úszást követően a budai és pesti rakpartokon kerékpároztak 40 km-t, hogy a Városligetbe érkezve, 10 km futást követően, a Hősök terén érhessenek célba.

A rendezvény kiemelt támogatójaként a BMW Group Magyarország biztosította a verseny biztonságos lebonyolítását biztosító BMW i3 felvezetőautót és a legjobb versenyzők BMW lifestyle termékekből álló ajándékcsomagját. A bajor gyártó a triatlonverseny útvonalának több pontján is izgalmas kitelepülésekkel várta az érdeklődőket, akik a BMW 5-ös sorozat egyik legkörnyezetkímélőbb változatával, a plug-in hibrid hajtáslánccal felszerelt BMW 530e iPerformance modellel, a világ első tisztán elektromos meghajtású prémium kisautójával, a BMW i3-mal, a roadster arányokat viselő, városban és könnyű terepen egyaránt otthonosan mozgó G 310 R motorral, valamint a „hibrid” hajtású BMW e-Bike-kal ismerkedhettek meg.

A városi mobilitás sokszínűségét is demonstráló Budapestman triatlonversenyen a BMW Group Magyarország saját csapatot is indított, mely kiváló eredménnyel zárta a napot.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés