Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Jókuti András, a MINI Magyarország márkanagykövete is a Szigligeti Félmaratonon futott

A múlt hétvégén zajlott a hazai futóélet számos kiválóságát felvonultató, közel 2000 főt megmozgató II. MAPEI Szigligeti Félmaraton. A Balaton festői tájait érintő, két év alatt a régió egyik legnépszerűbb futóversenyévé avanzsáló megmérettetés a MINI és a Leier Autó támogatását élvezte.

Vállalati
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~73,16 KB)
  
Photos(3x, ~4,67 MB)

A múlt hétvégén zajlott a hazai futóélet számos kiválóságát felvonultató, közel 2000 főt megmozgató II. MAPEI Szigligeti Félmaraton. A Balaton festői tájait érintő, két év alatt a régió egyik legnépszerűbb futóversenyévé avanzsáló megmérettetés a MINI és a Leier Autó támogatását élvezte.

Szeptember 16-án rendezték meg a II. MAPEI Szigligeti Félmaratont, melyen 6, 9 és 21 kilométeres távok várták a mintegy kétezer nevezőt. A Balaton északi partján zajló félmaraton győztese Makai Viktória lett 1:33:57-es idővel, míg a férfiak között Kis Vadislav szakította át elsőként a célszalagot 1:21:39-es teljesítményét követően. A versenyen részt vett a MINI Magyarország márkanagykövete, a futást hobbiszinten űző Jókuti András „világevő” gasztroblogger és ételrajongó is.

Jókuti András ideje legnagyobb részét a világ gasztronómiai kincseinek megismerésével, feltárásával és élményeinek megosztásával tölti Világevő című blogján. Az írás mellett a legnívósabb progresszív hazai gasztroesemények házigazdájaként is dolgozik, vagy éppen a világ legrangosabb szakácsversenyének európai döntőjén, a Bocuse d'Or Europe-on műsorvezetőként szereplő. A MINI Magyarország márkanagyköveti programjának keretei közt áprilistól egy új MINI Countryman-t vezet.

A kifejezetten „zöld versenyként” meghirdetett Szigligeti Félmaratonra a szervezők saját telekocsis és szelektív hulladékkezelési rendszert építettek ki, a rendezvényt támogató Leier Autó és MINI pedig a környezetvédelem jegyében a brit prémiumgyártó első plug-in hibrid modelljét delegálta felvezető autónak. A MINI Cooper S E Countryman ALL4-ban a márka rajongói a tisztán elektromos és zéró emissziójú mobilitás ígéretét ugyanúgy megtalálhatják, mint MINI-re jellemző sokoldalúságot és a gokartosan dinamikus agilitás izgalmát.

A dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár asszony fővédnökségét élvező Szigligeti Félmaratonon számos kiegészítő program várta a érdeklődőket: kerekasztalbeszélgetéseken ismerkedhettek meg a hazai ultrafutás krémjével, motivációs előadásokon vehettek részt, és az alkotók közreműködésével betekinthettek az ULTRA című dokumentumfilm kulisszái mögé is.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés