Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Stratégiai átszervezéssel erősíti feltörekvő értékesítési régióit a BMW Group

Hogy kihasználja az egyre eredményesebb piacokban rejlő potenciált és feltörekvő régióit minden korábbinál hatékonyabban központosítsa, „Strategy NUMBER ONE > NEXT” vállalati stratégiája részeként a BMW Group jelentős vezetői változtatásokat hajt végre ázsiai, afrikai, közel-keleti, oroszországi és kelet-európai értékesítési zónáiban.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Sales Worldwide
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~71,07 KB)
  
Photos(3x, ~62,59 MB)

Hogy kihasználja az egyre eredményesebb piacokban rejlő potenciált és feltörekvő régióit minden korábbinál hatékonyabban központosítsa, „Strategy NUMBER ONE > NEXT” vállalati stratégiája részeként a BMW Group jelentős vezetői változtatásokat hajt végre ázsiai, afrikai, közel-keleti, oroszországi és kelet-európai értékesítési zónáiban.

2018. január 1-jétől Hildegard Wortmann veszi át a BMW Group ázsiai értékesítési régiójáért felelős vezetői feladatokat (a kínai piac kivételével), amelynek részeként Szingapúrban regionális értékesítési központ létesül, hogy a feltörekvő, értékesítési lehetőségekben bővelkedő piacokat és a számtalan értékes beszállítót kínáló régióban a vállalatcsoport minden korábbinál szorosabb kapcsolatot ápolhasson partnereivel, kereskedőivel és beszállítóival. Hildegard Wortmann jelenleg a BMW márkaigazgatójaként dolgozik, amelynek részeként – számos házon belüli vezető beosztás után – a bajor prémiumgyártó termékportfóliójáért és márkamarketingjéért is felel. Müncheni utódja Sven Schuwirth lesz, aki az Audi AG márkastratégiáért és digitalizációért felelős alelnökeként ült át a négykarikás vállalat digitális üzleti részlegét vezető székbe, amely pozíciót tavaly októberig töltötte be.

A stratégiai átszervezés részeként ezzel párhuzamosan Hendrik von Kuenheim veszi át az afikai, közel-keleti és oroszországi értékesítési régiókért, valamint a kelet-európai importőr piacokért felelős vezetői feladatokat.

„Ezen értékesítési régióink mindegyikében hatalmas potenciált látunk. Eme stratégiai átszervezéssel, amelynek részeként Szingapúrba helyezzük át az ázsiai régió irányításáért felelős menedzsmentet, még tovább növeljük a vállalatcsoport térségbeli központosítását és minden korábbinál intenzívebben elköteleződünk helyi partnereink, kereskedőink és beszállítóink iránt” – fogalmazott Dr. Ian Robertson, a BMW AG igazgatótanácsának BMW-értékesítésért és márkamarketingért felelős tagja a stratégiai átszervezés kapcsán. „Hildegard és Hendrik személyében két rendkívül erős vezetőt tisztelhetünk, akiknek minden tudásuk és tapasztalatuk megvan ahhoz, hogy vállalati stratégiánk részeként tovább erősítsék jelenlétünket az egyes régiókban. A BMW márka nagyszerűen indította története második évszázadát, Sven Schuwirth személyében pedig a BMW Group egy olyan, kifejezetten a digitalizáció világában jártas szakmai vezetővel gazdagodott, akinek köszönhetően további, felbecsülhetetlen értékű márkafejlődés elé nézünk” – tette hozzá Dr. Ian Robertson.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

LIVE - AUTO CHINA 2018.

Beijing, 25. April 2018.
10:20 CST / 04:20 CEST.
Here you can see the full-length transmission of the BMW Group press conference.

 

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés