Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Terápia díszbemutató a BMW-vel

A magyar HBO nagysikerű presztízssorozata, az utolsó évadához érkezett Terápia díszbemutatóján a BMW Group Magyarország gondoskodott a szereplők szállításáról.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~65,45 KB)
  
Photos(3x, ~9,12 MB)

A magyar HBO nagysikerű presztízssorozata, az utolsó évadához érkezett Terápia díszbemutatóján a BMW Group Magyarország gondoskodott a szereplők szállításáról.

A presztízs televíziós sorozatok gyártásában világszerte és Magyarországon is úttörő szerepet betöltő HBO egyik legújabb hazai produkciója harmadik, egyben utolsó évadához érkezett. A Terápia utolsó szezonjának premierje alkalmából a csatorna nagyszabású díszbemutatót szervezett a RaM Colosseumban, melyen az új évad színészei és stábja, valamint az előző évadok számos alkotója is tiszteletét tette.

Az esemény támogatójaként a BMW Group Magyarország a sorozat főszereplőjét, Mácsai Pált, az utolsó évad főszereplőit, így Balsai Mónit, Schell Juditot, Udvaros Dorottyát, valamint Vilmányi Benettet, illetve az előző évadok számos sztárját (Kurta Niké, Nagy Ervin, Marozsán Erika, Péterfy Bori, Surányi Áron, Szamosi Zsófi, Sztarenki Dóri) is a vörösszőnyegig kísérte, ahol a BMW innovációinak legjavát felvonultató 5-ös sorozat intelligens összkerékhajtással felszerelt modelljéből, a BMW 530d xDrive Limousine-ból, illetve a világ legerősebb, 400 lóerős hathengeres dízelmotorjával felszerelt luxuslimuzinjából, a BMW 750Ld xDrive Limousine-ból kiszállva az újságírók mellett a szakma, illetve a hazai kulturális élet krémje várta őket.

Az akciódús sorozatok hagyományával szakító, a párbeszédek drámájára építő Terápia utolsó évada november 13-ától található meg az HBO és HBO GO kínálatában.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés