Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Újabb innovációval bővül a BMW Connected digitális tárháza

2017 decemberétől a BMW egyesült államokbeli ügyfelei a Google Assistant hangvezérelt funkcióival is összeállíthatják útvonaltervüket.

Technológia
·
BMW ConnectedDrive
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~69,13 KB)
  
Photos(3x, ~7,5 MB)

2017 decemberétől a BMW egyesült államokbeli ügyfelei a Google Assistant hangvezérelt funkcióival is összeállíthatják útvonaltervüket.

A BMW Connected folyamatosan bővülő szolgáltatás-palettája egyre több digitális eszközhöz és okosfunkcióhoz kínál hozzáférést a bajor prémiumgyártó ügyfelei számára, a felhasználók napi rutinjába is bekapcsolódó szolgáltatások átfogó tárháza pedig most újabb innovációval gazdagodik. 2017 decemberétől a csomag részeként a Google Assistant is elérhető opcióvá válik – eleinte kizárólag az Egyesült Államokban –, amelynek köszönhetően ügyfeleink az arra alkalmas Android vagy iPhone okostelefonon keresztül, a Google Home aktiválásával pedig akár már otthonukból is felvehetik a kapcsolatot a digitális hálózathoz csatlakoztatott BMW modell központi operációs rendszerével, egyszerűen és kényelmesen. A Google Assistant megjelenésével még tovább szélesedik a BMW Connected szolgáltatás-palettájának digitális arzenálja, amely a hangvezérléssel is aktiválható okosfunkciókon túl számos innovatív kiegészítő, így például az Apple és az Android okosórák, vagy az Amazon Alexa integrálását is lehetővé teszi. A BMW Connected folyamatos bővítésével a bajor prémiumgyártó ügyfeleinek digitális élete új dimenzióba érkezik.

A szavak ereje: egyszerű utasítások, gyors működés

A BMW Connected egy sor innovatív megoldással segíti a bajor prémiumgyártó ügyfelét, legyen szó akár személyes találkozók vagy konferenciabeszélgetések megszervezéséről, összetett útvonalak megtervezéséről, vagy a jármű beállításainak összehangolásáról. Az Open Mobility Cloud rugalmas felhőalapú platform éppen ezért ügyfelünk bármennyi digitális eszközét képes a hálózathoz csatlakoztatni, amelynek végeláthatatlanul szerteágazó, intelligens funkciói így bárhol és bármikor rendelkezésre állnak – akár már indulás előtt, otthon is. A Google Assistant e téren kínál újabb lehetőségeket: a felhasználó hangutasításokon keresztül leellenőrizheti, hogy bezárta-e a gépkocsi ajtajait és ablakait, vagy hogy milyen szinten áll a BMW i3 nagyfeszültségű akkumulátorának töltöttsége, de indulás előtt tájékoztatást is kérhet a napi útvonalakról, illetve figyelmeztetést, amikor a valós idejű forgalmi információik (RTTI – Real Time Traffic Information) szerint közeleg az indulás ideje. A Google Assistant ezen intelligens funkciói nem csupán a Google Home segítségével, de az arra alkalmas Android vagy iPhone okostelefonon keresztül is elérhetők.

A BMW Connected aktiválásához csupán egy beköszönő hangutasításra van szükség, amely így hangzik: „Oké Google, kérdezd meg a BMW-t…”. Ezt követően a felhasználó bármiféle kérdést feltehet szóban, például: „Mikorra beszéltem meg a következő találkozót?”, „Kérlek, tápláld be a járműbe az úti célt!”, „Mikor kell indulnom?”, „Hogy áll az akkumulátor töltöttségi szintje?”, „Bezártam az autót?”. Ezen funkciók együttesen lehetővé teszik, hogy a bajor prémiumgyártó ügyfele már indulás előtt, otthonában megtervezze és összeegyeztesse a gépkocsival a napi útvonaltervet, amelynek köszönhetően kényelmesen, stressz-mentesen érkezik meg a megbeszélt találkozókra.

A Google Assistant 2017 decemberében jelenik meg a BMW Connected digitális tárházában, eleinte kizárólag az Egyesült Államokban. A technológia a későbbiekben további országokba is megérkezik.

„Strategy NUMBER ONE > NEXT” vállalati stratégiája égisze alatt a BMW Group a jövő mobilitásának kiépítésén dolgozik, amellyel párhuzamosan a holnap megannyi intelligens technológiájának kifejlesztésébe is befektet. A prémium minőségű személyes mobilitás úttörőjeként a vállalatcsoport minden tekintetben ügyfelei igényeit és szükségleteit tartja szem előtt, hogy az intelligens hálózatba kapcsolt, nagymértékben automatizált és hosszú távon fenntartható járművezetés korszakában is iránymutatóként adhassa át a vezetés élményét.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

LIVE - AUTO CHINA 2018.

Beijing, 25. April 2018.
10:00 CST / 04:00 CEST.
Here you can see the full-length transmission of the BMW Group press conference.

 

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés