Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Újabb innovációval bővül a BMW Connected digitális tárháza

2017 decemberétől a BMW egyesült államokbeli ügyfelei a Google Assistant hangvezérelt funkcióival is összeállíthatják útvonaltervüket.

Technológia
·
BMW ConnectedDrive
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~69,13 KB)
  
Photos(3x, ~7,5 MB)

2017 decemberétől a BMW egyesült államokbeli ügyfelei a Google Assistant hangvezérelt funkcióival is összeállíthatják útvonaltervüket.

A BMW Connected folyamatosan bővülő szolgáltatás-palettája egyre több digitális eszközhöz és okosfunkcióhoz kínál hozzáférést a bajor prémiumgyártó ügyfelei számára, a felhasználók napi rutinjába is bekapcsolódó szolgáltatások átfogó tárháza pedig most újabb innovációval gazdagodik. 2017 decemberétől a csomag részeként a Google Assistant is elérhető opcióvá válik – eleinte kizárólag az Egyesült Államokban –, amelynek köszönhetően ügyfeleink az arra alkalmas Android vagy iPhone okostelefonon keresztül, a Google Home aktiválásával pedig akár már otthonukból is felvehetik a kapcsolatot a digitális hálózathoz csatlakoztatott BMW modell központi operációs rendszerével, egyszerűen és kényelmesen. A Google Assistant megjelenésével még tovább szélesedik a BMW Connected szolgáltatás-palettájának digitális arzenálja, amely a hangvezérléssel is aktiválható okosfunkciókon túl számos innovatív kiegészítő, így például az Apple és az Android okosórák, vagy az Amazon Alexa integrálását is lehetővé teszi. A BMW Connected folyamatos bővítésével a bajor prémiumgyártó ügyfeleinek digitális élete új dimenzióba érkezik.

A szavak ereje: egyszerű utasítások, gyors működés

A BMW Connected egy sor innovatív megoldással segíti a bajor prémiumgyártó ügyfelét, legyen szó akár személyes találkozók vagy konferenciabeszélgetések megszervezéséről, összetett útvonalak megtervezéséről, vagy a jármű beállításainak összehangolásáról. Az Open Mobility Cloud rugalmas felhőalapú platform éppen ezért ügyfelünk bármennyi digitális eszközét képes a hálózathoz csatlakoztatni, amelynek végeláthatatlanul szerteágazó, intelligens funkciói így bárhol és bármikor rendelkezésre állnak – akár már indulás előtt, otthon is. A Google Assistant e téren kínál újabb lehetőségeket: a felhasználó hangutasításokon keresztül leellenőrizheti, hogy bezárta-e a gépkocsi ajtajait és ablakait, vagy hogy milyen szinten áll a BMW i3 nagyfeszültségű akkumulátorának töltöttsége, de indulás előtt tájékoztatást is kérhet a napi útvonalakról, illetve figyelmeztetést, amikor a valós idejű forgalmi információik (RTTI – Real Time Traffic Information) szerint közeleg az indulás ideje. A Google Assistant ezen intelligens funkciói nem csupán a Google Home segítségével, de az arra alkalmas Android vagy iPhone okostelefonon keresztül is elérhetők.

A BMW Connected aktiválásához csupán egy beköszönő hangutasításra van szükség, amely így hangzik: „Oké Google, kérdezd meg a BMW-t…”. Ezt követően a felhasználó bármiféle kérdést feltehet szóban, például: „Mikorra beszéltem meg a következő találkozót?”, „Kérlek, tápláld be a járműbe az úti célt!”, „Mikor kell indulnom?”, „Hogy áll az akkumulátor töltöttségi szintje?”, „Bezártam az autót?”. Ezen funkciók együttesen lehetővé teszik, hogy a bajor prémiumgyártó ügyfele már indulás előtt, otthonában megtervezze és összeegyeztesse a gépkocsival a napi útvonaltervet, amelynek köszönhetően kényelmesen, stressz-mentesen érkezik meg a megbeszélt találkozókra.

A Google Assistant 2017 decemberében jelenik meg a BMW Connected digitális tárházában, eleinte kizárólag az Egyesült Államokban. A technológia a későbbiekben további országokba is megérkezik.

„Strategy NUMBER ONE > NEXT” vállalati stratégiája égisze alatt a BMW Group a jövő mobilitásának kiépítésén dolgozik, amellyel párhuzamosan a holnap megannyi intelligens technológiájának kifejlesztésébe is befektet. A prémium minőségű személyes mobilitás úttörőjeként a vállalatcsoport minden tekintetben ügyfelei igényeit és szükségleteit tartja szem előtt, hogy az intelligens hálózatba kapcsolt, nagymértékben automatizált és hosszú távon fenntartható járművezetés korszakában is iránymutatóként adhassa át a vezetés élményét.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

STREAMING PORTAL.

Watch the web casts of latest BMW Group press events.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés