Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Virtuális élményekkel indul világkörüli turnéra az új BMW X2

A bajor prémiumgyártó legkisebb terepkupéjának 2018 márciusi piaci debütálása előtt a modellt népszerűsítő bevezetőkampány számos országba ellátogat – a BMW és a Microsoft forradalmi együttműködésének köszönhetően egyedülálló valóságélményt kínálva.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~74,28 KB)
  
Photos(6x, ~23,91 MB)

A bajor prémiumgyártó legkisebb terepkupéjának 2018 márciusi piaci debütálása előtt a modellt népszerűsítő bevezetőkampány számos országba ellátogat – a BMW és a Microsoft forradalmi együttműködésének köszönhetően egyedülálló valóságélményt kínálva.

Az új BMW X2 nemzetközi bevezető kampányának részeként a bajor prémiumgyártó és a Microsoft a vezetés élményét az újdonság „Be the one who dares” mottójához hűen egyedülálló, csúcstechnológiás valóságélménnyé varázsolja. A Microsoft HoloLens forradalmi VR-technológiának köszönhetően a kézzelfogható valóság és az elképzelt digitális tartalom egészen egyedi összefonódása kel életre – a BMW közreműködésével az iparágban először.

A BMW X2 Holo Experience valóságélmény a nemzetközi kampány keretein belül minden érdeklődőnek megadja a lehetőséget arra, hogy vadonatúj szemszögből, a kiterjesztett valóság interaktív módján ismerje meg az új BMW X2 modellt. A kézzelfogható valóság és az elképzelt digitális tartalom összefonódásaként izgalmas kihívások és kreatív elemek váltják egymást, az élményvadászat közben így az érdeklődőknek például egy labirintusból kell kivezetniük az új BMW X2-t, miközben a karosszéria színét a márciustól elérhető fényezési paletta bármelyik árnyalatára lecserélhetik. A BMW X2 Holo Experience valóságélmény új alapokra helyezi a nemzetközi modellbevezető kampányok lényegét, miközben a virtuális ismerkedés az érdeklődő és az új BMW X2 közös hologramos „szelfijével” zárul, amely bármelyik közösségimédia-felületen publikálható. Leendő ügyfeleink ráadásul ezt követően egy exkluzív tesztvezetésen testközelből is megismerkedhetnek az új modellel.

„A BMW X2-vel egy viszonylag új célcsoportot célzunk meg: azokat a fiatalokat, akik már a digitális kor szülöttei, és mint ilyen, a kommunikáció egészen egyedi, kortárs élményét keresik. A BMW X2 Holo Experience valóságélmény megadja ezt a kívánt technológiai varázslatot, amellyel szórakoztató módon nyithatunk leendő ügyeleink felé” – mondta Uwe Dreher, a BMW nemzetközi márkakommunikációs vezetője.

„A kézzelfogható valóság és az elképzelt digitális tartalom összefonódása lehetővé teszi a cégek számára, hogy a termékdigitalizáció területén új szintre lépjenek. A BMW X2 Holo Experience valóságélmény kiváló példaként szolgál arra, hogy a kreatív vállalatok miként kelthetik digitálisan életre egyes termékeiket, soha nem látott módon” – tette hozzá Michael Zawrel, a Microsoft Németország HoloLens technológiáért és összefonódó valóságért felelős termékmenedzsere.

A Microsoft HoloLens VR-technológiára épülő BMW X2 Holo Experience valóságélmény az elkövetkező hónapokban a világ számos BMW márkakerekedésében átélhető lesz, nem csupán exkluzív paravánok mögött, de a BMW X2 saját kiállítótermében is. Az élményt a látogatók a BMW berlini és müncheni márkakereskedéseiben, az Automag München márkakereskedésben és a BMW zürichi kiállítótermében máris átélhetik.

A BMW X2 Holo Experience valóságélmény tökéletesen illik az új BMW X2 „Be the one who dares” mottójához, amely 2017 októbere és 2018 márciusa között végigkíséri a BMW X modellcsalád legújabb, feltűnően karakteres tagjának nemzetközi modellbevezető kampányát.

Az új BMW X2 (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 4,5 – 6,3 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 118 – 144 gramm / km)* eközben sokkalta több, mint egy újabb BMW X modell: minden részletében egyedi formanyelvével és sportos adottságaival nem csupán a kompakt méretű terepkupék szegmensében, de a BMW X modellcsaládon belül is hamisítatlanul egyedi szerepet tölt be. Az új BMW X2 a korban és lélekben fiatal célcsoport prémium igényeinek kielégítésére hivatott. Azon ügyfeleinkére, akik a metropoliszok forgatagában és az érintetlen természetben szerzik élményeiket, értékként kezelik a kirívó különlegességeket és hajszolják a vezetés élményét – egy pillanatra sem mondva le a digitális kapcsolatokról és a funkcionalitásról.

Megannyi mélyreható piackutatás eredményeként a BMW célcsoportokra szabott, speciális tartalmakkal szólítja meg rajongóit és ügyfeleit. Az új BMW X2 célközönségének mindennapi élete a digitális világban teljesedik ki, filmek, zenék, játékok, közösségi oldalak és innovatív technológiák képében, amelyben a BMW X2 Holo Experience valóságélmény új aspektust vált valóra – maximálisan célcsoportra szabott tartalommal.

Miközben a „Be the one who dares” mottó alatt futó nemzetközi kampány egyre több platformon eléri célközönségét, a bajor prémiumgyártó az elkövetkező hónapokban az új BMW X2 világkörüli turnéjának újabb elemeiről is lerántja a leplet.

Az új BMW X2 és a Microsoft HoloLens technológia együttműködésével kapcsolatos bővebb információkért kérjük, látogasson el a http://news.microsoft.com/de-de/mixed-reality-bmw weboldalra.

*Az üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási adatok előzetes értékek, amelyeket a legmodernebb autók menetteljesítményét vizsgáló EU-ciklus tesztkörének mérései szerint számoltak ki. Az adatok a gumiabroncs-típusoktól is függnek.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés