Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Hollywood legendáját eleveníti fel jövőre a Concorso d’Eleganza Villa d’Este

A BMW Group Classic és a Grand Hotel Villa d’Este luxusszálloda 2018. május 25-27. között a filmkészítés fellegvárának két- és négykerekű csillagait hozza el a Comói-tó partjára.

Örökség
·
BMW örökség
·
Vállalati örökség
·
Veterános események
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~72,3 KB)
  
Photos(8x, ~40,47 MB)

A BMW Group Classic és a Grand Hotel Villa d’Este luxusszálloda 2018. május 25-27. között a filmkészítés fellegvárának két- és négykerekű csillagait hozza el a Comói-tó partjára.

Az észak-olaszországi Cernobbio városában megrendezett Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2018-ban is a járműtörténelem klasszikus autócsodáit és legendás motorkerékpárjait gurítja ki a Comói-tó partjára. A két-és négykerekű csillagok rendhagyó szépségversenyét a BMW Group Classic és a Grand Hotel Villa d’Este luxusszálloda ezúttal „Hollywood a Tó mentén” („Hollywood on the Lake”) mottó alatt hívja életre. A háromnapos eseménynek 2018. május 25-27. között ismét a Villa d’Este és a Villa Erba luxusszállodák parkja ad majd otthont, ahol a Concorso d’Eleganza Villa d’Este a járműtörténelem magával ragadó évtizedeinek nagyszabású, színpadias felelevenítése mellett a jövőbe mutató tanulmányautóknak és prototípusoknak is reflektorfényt biztosít.

2018-ban a legendás járműszépségverseny indulói nyolc kategóriában versenyeznek majd. A mezőny ezúttal is a járműgyártás évszázados történelmének legfontosabb állomásait gyűjti csokorba, a háború előtti idők versenyautóitól, luxuslimuzinjaitól és sportautóitól kezdve, egészen a háború utáni korok két- és négykerekű remekeiig. A klasszikus autók és a történelmi motorkerékpárok ezúttal a jármű- és a filmtörténelem összefonódását elevenítik fel, a némafilmekben és az arany ’20-as évek vásznain megjelenő gépkocsikkal és az első hollywoodi világsikerek kerekeken guruló főszereplőivel.

A háromnapos esemény felhozatalát a legkülönlegesebb járműkategóriák rendhagyó darabjai színesítik, köztük számos olyan kivételes motorkerékpárral és gépkocsival, amelyek nem csupán az utca emberében, de a leghíresebb hollywoodi sztárok életében is nyomot hagytak. A most először életre hívott „motorsport” kategóriában ráadásul az elmúlt évtizedek Forma-1-es versenyautói is egymás mellé gurulnak majd. A szervezők a nyolc kategória részleteit egy későbbi időpontban jelentik be.

A világhírű Concorso d’Eleganza Villa d’Este a történelmi autócsodák és a legendás motorkerékpárok legexkluzívabb eseménye, amelynek története egészen 1929-ig nyúlik vissza. Az észak-olaszországi Cernobbio városában megrendezett „Coppa d’Oro Villa d’Este” kiállítás eleinte az autóipar legfrissebb újításait tárta a látogatók elé, több-kevesebb sikerrel. A BMW Group 1999-ben karolta fel az eseményt, 2005 óta pedig a BMW Group Classic és a Grand Hotel Villa d’Este luxusszálloda közös rendezőként hívja életre a két- és négykerekű különlegességek szépségversenyét, amely évről évre több ezer résztvevőt és rajongót varázsol el. A 2018-as felvonás regisztrációja már megkezdődött, a klasszikus járművek tulajdonosai a világ minden tájáról benevezhetik ritkaságukat az előkelő szépségversenyre.

Jövőre az esemény a világ legexkluzívabb kétkerekű járműveit immáron nyolcadik alkalommal gyűjti csokorba. A történelmi motorkerékpárok a Villa Erba luxusszálloda előkelő parkjából indulva, konvojban vonulnak fel Como és Cernobbio utcáin, mígnem a Villa d’Este luxusszálloda elé érkeznek meg. A Concorso di Motociclette a Concorso d’Eleganza Villa d’Este egyik fénypontja, amelynek résztvevői közül évről évre egy szakmai zsűri választja ki a szépségverseny főszereplőit.

Az esemény hivatalos weboldala és a történelmi járműkülönlegességek online regisztrációjával kapcsolatos tudnivalók a http://concorsodeleganzavilladeste.com oldalon érhetők el. A látogatói belépőjegyek ugyanitt már megvásárolhatók.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE

Munich, 18 March 2020. 
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference 2020.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés