Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A legjobb európai színésznő díját nyerte el Borbély Alexandra, a Katona József Színház társulatának tagja

Európa Filmdíjat kapott Borbély Alexandra a Testről és lélekről című filmben nyújtott alakításáért. A legjobb női főszereplőnek járó díjat elnyerő színésznő annak a Katona József Színháznak, melyet a MINI is támogat.

Vállalati
·
Kulturális ügyek
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~82,38 KB)
  
Photos(1x, ~2,47 MB)

Európa Filmdíjat kapott Borbély Alexandra a Testről és lélekről című filmben nyújtott alakításáért. A legjobb női főszereplőnek járó díjat elnyerő színésznő annak a Katona József Színháznak, melyet a MINI is támogat.

A legjobb női főszereplőnek járó Európai Filmdíjat vehette át Borbély Alexandra szombat este Berlinben, az Európai Filmakadémia díjátadó gáláján. Az Enyedi Ildikó rendezésében született, a számos nemzetközi és hazai elismerés mellett a 67. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon a legjobb filmnek járó Arany Medve-díjat februárban megszerző Testről és lélekről című alkotás főszereplője, karrierje eddigi legnagyobb eredményeként tekinthet a díjra. A alkotásban – mely Magyarország jelöltje a 2018-as Oscar-díj legjobb idegennyelvű film kategóriájának is – Borbély Alexandra mellett a Katona József Színház több további tagja, Nagy Ervin, Rujder Vivien és Dankó István is szerepel.

A MINI és a Katona József Színház idén ősszel lépett kultúrális együttműködésre, melyek értelmében a két márka egymást támogatja a 2017/2018-as évadban, illetve közös programok kialakítását is kezdeményezik. A MINI magyarországi jelenlétében mérföldkő a Katonával kötött megállapodás, mellyel a brit márka a hazai kultúrális élet egyik kiemelkedő intézményének partnere. A MINI-hez szintén kapcsolódik Nagy Ervin színművész, aki idén év eleje óta a MINI Magyarország márkanagykövete és természetesen a színház egyik jól ismert színésze.

„Rendkívüli büszkeséggel tölt el minket, hogy az általunk támogatott színház társulatának tagja az egyik legfontosabb európai filmdíjban részesült. A Testről és lélekről alkotóinak és különösen Borbély Alexandrának, illetve a Katona József Színház filmben szereplő tagjainak ezúton is szívből gratulálunk! Hatalmas öröm és megtiszteltetés a MINI számára is, hogy egy olyan színházat támogathat, melynek színpadán ilyen kiváló tehetségek játszanak" – mondta el Oros Attila, a BMW Group Magyarország MINI márkavezetője.

Fotó: Katona József Színház / Nánási Pál

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés