Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Európa első Jamie Oliver pizzériája nyílt meg Budapesten a MINI-vel

A budapesti Gozsdu Udvarban nyílt meg Jamie Oliver első európai pizzériája, melyet az étterem kialakításától kezdve a menün át minden tekintetben áthat a sztárséf olasz életforma iránt tanúsított szenvedélye. A belváros nyüzsgő központjában megnyílt Jamie's Pizzeria megnyitóját a MINI támogatta.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Termékelhelyezés
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~230,75 KB)
  
Photos(4x, ~6,67 MB)

A budapesti Gozsdu Udvarban nyílt meg Jamie Oliver első európai pizzériája, melyet az étterem kialakításától kezdve a menün át minden tekintetben áthat a sztárséf olasz életforma iránt tanúsított szenvedélye. A belváros nyüzsgő központjában megnyílt Jamie's Pizzeria megnyitóját a MINI támogatta.

Európa első Jamie’s Pizzeria-ja december 12-től Jamie Oliver nevével fémjelzett, egyszerű, ízletes, frissen készített kovászos tésztával és kivételes minőségű, friss feltétetekkel kemencében sült pizzákkal, kreatív salátákkal, tésztákkal és csodálatos olasz desszertekkel várja vendégeit Budapest szívében, a Gozsdu udvarban.

Magyarország első, tavaly nyáron a Budai Várban megnyílt Jamie Oliver étterméhez és a világszerte több mint hatvan Jamie’s vendéglátóhelyhez hasonlóan a Jamie’s Pizzeria-ban is laza, kellemesen pezsgő hangulat fogadja az olasz konyha rajongóit, akik exkluzív környezetben élvezhetik a legkiválóbb, fenntartható, az állatokkal való méltó bánásmódot garantáló forrásokból származó alapanyagokból készült fogásokat.

A Jamie’s Pizzeria első európai képviselőjének koncepcióját Jamie Oliver és a vendéglátóhely üzemeltető Zsidai Csoport különös alapossággal, együtt dolgozták ki, hogy az olasz ételek szerelmesei a helyi lakosság és a hazánkba látogató vendégek igényeit is maximálisan kielégítsék.

Az étterem december 11-ei exkluzív megnyitóján mintegy kétszáz vendég adhatta át magát a Jamie’s Pizzeria által kínálat gasztronómiai élvezeteknek, köztük a MINI márka nagykövetei, Leblanc Gergely balettművész és Nagy Ervin színész is. A brit prémiummárka nemcsak nagykövetein keresztül képviseltette magát a nagyszabású megnyitón: a márka MINI Drive Me Home exkluzív szolgáltatással segítette a vendégek hazajutását.

„A Jamie’s Italian tavalyi megnyitóján a MINI és a Jamie‘s, mint lendületes, fiatalos brit márkák már kiválóan működtek együtt, így adta magát a lehetőség, hogy a Jamie’s Pizzeria teszt időszakában is egymást támogatva, illetve a vendégek kényelmét megkönnyítve alakítsunk ki egy koncepciót a MINI-vel – mely ez alkalommal is nagyon pozitív visszhangra talált“ – mondta el Juhász Emese, a Zsidai Gasztronómiai Csoport kommunikációs vezetője.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés