Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Tehetséggondozásra épülő együttműködést jelent be a MINI és a The Woolmark Company

A dizájn-innovációk mögött rejlő széleskörű tapasztalat kiaknázásával a két márka a feltörekvő generáció legígéretesebb képviselőinek közös támogatását tűzte ki célul.

Lifestyle
·
Lifestyle termékek
·
Formatervezés, koncepciók és tanulmányok
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~67,64 KB)
  
Photos(1x, ~442 KB)

A dizájn-innovációk mögött rejlő széleskörű tapasztalat kiaknázásával a két márka a feltörekvő generáció legígéretesebb képviselőinek közös támogatását tűzte ki célul.

A MINI és a The Woolmark Company egy iránymutató együttműködés bejelentésével indítja a 2018-as esztendőt. A dizájn-innovációk terén széleskörű tapasztalattal bíró márkák partnerségének elsődleges célja, hogy átfogó támogatásáról biztosítsa a következő nemzedék reményteli tehetségeit. A kooperáció első gyümölcse – az ígéretes fiatalok gyapjú-munkáiból összeállított minikollekció – Firenzében, a 2018 júniusában megrendezendő 94. Pitti Uomo férfidivat-fesztiválon mutatkozik majd be.

A The Woolmark Company a feltörekvő divattervezők egyik legtekintélyesebb támogatója, a vállalattal megkötött együttműködés így a MINI divatvilág iránti elköteleződésének újabb fontos lépése. Az elmúlt két évben a brit prémiumgyártó a felkarolt tehetségek MINI FLUID FASHION ruhakompozícióját és MINI FASHION – BEYOND NATIVE ruhakollekcióját is bemutatta. „A MINI az ikonikus dizájn és a nagyvárosi életstílus keveredésének szimbóluma. Ahogyan a The Woolmark Company, mi is a kiváló minőség és a konvenciókkal szembemenő bátorság kettősét keressük, egyesített erőinkkel így közösen munkálkodhatunk a leginnovatívabb divattervező-tehetségek felkarolásán” – mondta Esther Bahne, a MINI márkastratégiai és vállalatfejlesztési vezetője.

A MINI és a The Woolmark Company kimagasló sikertörténetét egyaránt a fennálló trendek szüntelen megkérdőjelezése és merész újraformálása járja át, a két márka forradalmi partnerségét így mindenekelőtt az újításra való közös törekvés élteti. Mint ilyen, a kooperáció innovatív gyümölcseként a brit prémiumgyártó tervezési szakértelmének, valamint a The Woolmark Company több éves anyagkutatási- és fejlesztési tapasztalatának maradéktalanul megfelelő projektek újjászületése várható.

A Pitti Uomo férfidivat-fesztivált 1972 óta évente két alkalommal rendezik meg Fizenzében. Az esemény elsősorban a fiatalos, ígéretes és esetenként minden trenddel szembemenő irányzatokat patronálja. A MINI 2015 januárja óta az Olaszországban évente megrendezett divatvásár, a Pitti Immagine hivatalos autóipari partnere. Az együttműködés utat nyit a két fél dizájn-innovációk iránti szenvedélyének kiteljesedése felé, amelyet a részletekre való odafigyelés, a kivételes minőség és az újabbnál újabb trendek előrevetítése jellemez.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés