Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Személyi változások a BMW Group Magyarországnál

2018. január 15-től Gombos Zoltán (40) tölti be a BMW Group Magyarország értékesítési igazgatói posztját. A gépészmérnök végzettségű szakember 15 éves nemzetközi autóipari tapasztalattal rendelkezik, a BMW Group Magyarországhoz 2013-ban alkatrész- és szolgáltatáskereskedelmi igazgatóként csatlakozott. Dávid András (40) személyében új menedzser csatlakozik a BMW Group Magyarországhoz, aki egy újonnan létrehozott kettős funkcióban a BMW i értékesítés és a használt autó területek felelőse lesz.

Vállalati
·
Emberek
·
Emberi erőforrások
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

2018. január 15-től Gombos Zoltán (40) tölti be a BMW Group Magyarország értékesítési igazgatói posztját. A gépészmérnök végzettségű szakember 15 éves nemzetközi autóipari tapasztalattal rendelkezik, a BMW Group Magyarországhoz 2013-ban alkatrész- és szolgáltatáskereskedelmi igazgatóként csatlakozott.

Az elmúlt közel 5 évben a BMW Group hazai alkatrészforgalma csaknem megduplázódott, a Gombos Zoltán által vezetett terület kiemelkedő fejlődésen ment keresztül. A háromgyermekes szakember szabadidejét elsősorban utazással és kerékpározással tölti. A BMW Group Magyarország korábbi értékesítési vezetője, Berkes Zoltán 2017 decemberében távozott a vállalattól.

Dávid András (40) személyében új menedzser csatlakozik a BMW Group Magyarországhoz, aki egy újonnan létrehozott kettős funkcióban a BMW i értékesítés és a használt autó területek felelőse lesz. Dávid András 15 éve dolgozik az autóiparban, az Opel Southeast Europe, a General Motors, illetve a Renault Hungária színeiben számos értékesítési pozíciót töltött be. Az új feladatkör az értékesítési igazgató alá tartozik. A szakember nős, egy gyermek édesapja, hobbijai a vízisportok és a vadászat.

A BMW Group Magyarország korábbi BMW i márkavezetője, Mala Ferenc karrierjét a vállalaton kívűl folytatja tovább idén januártól.

„Biztos vagyok benne, hogy az új vezetők tovább erősítik majd a BMW Group Magyarország piaci helyzetét és az újonnan létrehozott struktúrával mind a BMW i, mind a használt autó területek is tovább fejlődhetnek. Az új vevőszolgálati vezető személyéről egy későbbi időpontban adunk tájékoztatást” – mondta el Massimiliano Di Silvestre, a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés