Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Személyi változások a BMW Group Magyarországnál

2018. január 15-től Gombos Zoltán (40) tölti be a BMW Group Magyarország értékesítési igazgatói posztját. A gépészmérnök végzettségű szakember 15 éves nemzetközi autóipari tapasztalattal rendelkezik, a BMW Group Magyarországhoz 2013-ban alkatrész- és szolgáltatáskereskedelmi igazgatóként csatlakozott. Dávid András (40) személyében új menedzser csatlakozik a BMW Group Magyarországhoz, aki egy újonnan létrehozott kettős funkcióban a BMW i értékesítés és a használt autó területek felelőse lesz.

Vállalati
·
Emberek
·
Emberi erőforrások
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~66,89 KB)
  
Photos(1x, ~493 KB)

2018. január 15-től Gombos Zoltán (40) tölti be a BMW Group Magyarország értékesítési igazgatói posztját. A gépészmérnök végzettségű szakember 15 éves nemzetközi autóipari tapasztalattal rendelkezik, a BMW Group Magyarországhoz 2013-ban alkatrész- és szolgáltatáskereskedelmi igazgatóként csatlakozott.

Az elmúlt közel 5 évben a BMW Group hazai alkatrészforgalma csaknem megduplázódott, a Gombos Zoltán által vezetett terület kiemelkedő fejlődésen ment keresztül. A háromgyermekes szakember szabadidejét elsősorban utazással és kerékpározással tölti. A BMW Group Magyarország korábbi értékesítési vezetője, Berkes Zoltán 2017 decemberében távozott a vállalattól.

Dávid András (40) személyében új menedzser csatlakozik a BMW Group Magyarországhoz, aki egy újonnan létrehozott kettős funkcióban a BMW i értékesítés és a használt autó területek felelőse lesz. Dávid András 15 éve dolgozik az autóiparban, az Opel Southeast Europe, a General Motors, illetve a Renault Hungária színeiben számos értékesítési pozíciót töltött be. Az új feladatkör az értékesítési igazgató alá tartozik. A szakember nős, egy gyermek édesapja, hobbijai a vízisportok és a vadászat.

A BMW Group Magyarország korábbi BMW i márkavezetője, Mala Ferenc karrierjét a vállalaton kívűl folytatja tovább idén januártól.

„Biztos vagyok benne, hogy az új vezetők tovább erősítik majd a BMW Group Magyarország piaci helyzetét és az újonnan létrehozott struktúrával mind a BMW i, mind a használt autó területek is tovább fejlődhetnek. Az új vevőszolgálati vezető személyéről egy későbbi időpontban adunk tájékoztatást” – mondta el Massimiliano Di Silvestre, a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés

BMW Group Streaming

LIVE STREAMING.

Open Streaming Page

Here you can see the on-demand streams of the latest BMW Group press events. 

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés