Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Jönnek a BMW M modellek exkluzív márkakereskedései

A bajor prémiumgyártó leggyorsabb négykerekűi világszerte egyre több bemutatóteremben ejtik ámulatba a vezetés szerelmeseit.

BMW M modellek
·
BMW M Performance modellek
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~69,32 KB)
  
Photos(3x, ~37,72 MB)

A bajor prémiumgyártó leggyorsabb négykerekűi világszerte egyre több bemutatóteremben ejtik ámulatba a vezetés szerelmeseit.

A nagyteljesítményű gépkocsik iránt évről évre nagyobb érdeklődés mutatkozik, amellyel párhuzamosan az ügyfelek elvárásai is rendre újabb szintet lépnek. Modellpalettája folyamatos fejlesztése mellett a BMW M divízió ezért világszerte egyre több bemutatóteremmel igyekszik kielégíteni az egyre változatosabb piaci igényeket. Az elmúlt négy évben a BMW M GmbH által hitelesített márkakereskedések száma világszerte mintegy megduplázódott és ezzel több mint 850 tagúra bővült. Az első exkluzív bemutatóterem a Szingapúrban most megnyílt „Performance Munich Autos” márkakereskedés, ahol az ügyfeleket a BMW M és BMW M Performance modellek mellett egyedülálló BMW M atmoszféra fogadja.

„A BMW M GmbH fennállása 45. születésnapját ünnepli, a divízió termékeit övező népszerűség pedig töretlen. Globális értékesítéseink tekintetében a 2017-es esztendő történelmi rekorddal ért fel, hiszen egy naptári éven belül most először adtunk el nyolcvanezernél több autót. A 80 795 darab modell 19,1 százalékkal múlja felül a BMW M divízió 2016-os mutatóját, az évtized végére pedig célunk, hogy e tekintetben átlépjük a százezres értékesítési határszámot” – nyilatkozta a szingapúri bemutatóterem megnyitója kapcsán Peter Quintus, a BMW M GmbH értékesítésért és márkamarketingért felelős alelnöke.

„Az új márkakereskedés a BMW M divízió lendületes karakterét tükrözi és a legexkluzívabb ügyfél-igényeknek is maradéktalanul eleget tesz” – tette hozzá Paul de Courtois, a BMW Group ázsiai regionális központjának ügyvezető igazgatója.

A 4 500 négyzetméternyi területen elterülő „Performance Munich Autos” márkakereskedésben a BMW M2 Coupé, a BMW M3 sportlimuzin, a BMW M4 Coupé és a BMW M4 Cabrio, az új BMW M5 sportlimuzin, a BMW M6 Gran Coupé és a BMW M6 Cabrio, valamint a BMW X5 M és a BMW X6 M modellek mellett a széleskörű BMW M Performance paletta két tagja, nevezetesen a BMW M760Li xDrive limuzin és a BMW X6 M50d is teljes életnagyságban várja a látogatókat. Az Individual Lounge elnevezésű szobában az ügyfelek a legapróbb részletekig megtervezhetik egyedi négykerekűjüket, amelyben kézbe vehető szín- és anyagminták, külső és belső kiegészítők, valamint számos bőrkárpitozási lehetőség is a segítségükre van.

Az újautó-átvétel felejthetetlen élményéről a Delivery Suite elnevezésű, exkluzív átadószoba gondoskodik, amely a szükséges aláírások után félhomályban fogadja a bajor prémiumgyártó ügyfelét. Autó-átadás előtt a BMW M divízió egy személyre szóló videóban gratulál a vásárláshoz, amely üzenetet a vásznon a konkrét modell termékismertetője követ. A néhány perces vetítés után a szoba hangulatvilágítása fokozatosan felkapcsol, mígnem minden fénysáv a középen álló gépkocsira irányul. Az átvételt követően az ügyfél maga vezetheti ki új kedvencét az átadószobából, és így a márkakereskedésből.

A Szingapúrban megnyílt exkluzív bemutatóterem a BMW Group márkakereskedésekkel szemben támasztott jövőbeni, szigorú kritériumait és a BMW M GmbH exkluzív világának sajátosságait egyesíti. A merőben új vásárlási élményt a luxus kategóriájú bútorok és berendezések, az exkluzív kiegészítőkkel felszerelt, teljes életnagyságban megtekinthető modellpaletta, a megannyi innovatív digitális eszköz, a maximálisan felkészült személyzet és a Virtual Product Presentation (VPP) elnevezésű, tökéletesen precíz virtuális termékbemutató együttesen garantálja. A kifejezetten táblagépekre lefejlesztett BMW M Mobile Customiser App okoskészülék-alkalmazás segítségével eközben az egyedi gépkocsi összeállítása is magával ragadó élmény: a bemutatóteremben az ügyfeleknek lehetőségük van vezeték nélkül átküldeni az alkalmazás képét egy nagyfelbontású képernyőre, ahol újra és újra körbenézhetik a megálmodott modell részletpontos, valósághű mását – miközben a színeket, az anyagokat, a kiegészítőket, illetve a BMW M és BMW M Performance modellekre szabott felszereltségi opciókat bármelyik pillanatban lecserélhetik.

„A szingapúri márkakereskedés úttörő a maga nemében, amelyet hamarosan újabb hasonló bemutatótermek követnek, a BMW M GmbH által hitelesített márkakereskedések száma pedig még tovább nő” – zárta gondolatait Peter Quintus.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés