Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Búcsúzik az első BMW X4…

Rövid időn belül búcsúzik a gyártósoroktól az első BMW X4, a távozásig hátralévő heteket azonban egy rendkívüli jubileum fénye ragyogja be: január végén a bajor prémiumgyártó spartanburgi üzemében napvilágot látott a prémium középkategória első Sports Activity Coupé modelljének kétszázezredik sorozatgyártott példánya. A BMW X4 első nemzedékének tömegtermelése a tervek szerint 2018 márciusában ér véget.

G02
·
X4
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~65,71 KB)
  
Photos(9x, ~24,6 MB)

Rövid időn belül búcsúzik a gyártósoroktól az első BMW X4, a távozásig hátralévő heteket azonban egy rendkívüli jubileum fénye ragyogja be: január végén a bajor prémiumgyártó spartanburgi üzemében napvilágot látott a prémium középkategória első Sports Activity Coupé modelljének kétszázezredik sorozatgyártott példánya. A BMW X4 első nemzedékének tömegtermelése a tervek szerint 2018 márciusában ér véget.

Az iránymutató úttörő kivételes jubileumot ünnepel: a BMW spartanburgi üzemében elkészült a sorozatgyártásban kínált kétszázezredik BMW X4 modell, amely magabiztos kisugárzásával, sokrétű menettulajdonságaival és sportosan dinamikus karakterével a világpremierje óta eltelt bő négy évben világszerte hatalmas rajongótáborra tett szert. A prémium középkategória első Sports Activity Coupé modelljének jubileumi példánya egy Alpine White metál karosszéria-fényezésű BMW X4 xDrive20d (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 5,4 – 5,6 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 142 – 149 gramm / km), amely az Egyesült Államokból induló hajóút után Ázsiában gurul majd partra.

A január végi jubileum ugyanakkor az első BMW X4 tömegtermelési hajrájának kezdetét is jelöli, hiszen a tervek szerint a modell sorozatgyártási ciklusa 2018 márciusában véget ér. A prémium középkategória első Sports Activity Coupé modellje 2014 óta készül az egyesült államokbeli Spartanburg városában, amely a BMW Group harmincegy üzemből álló, globális gyártási hálózatán belül a BMW X modellcsalád elsőszámú otthonának számít. A BMW X4 mellett a BMW X3, a BMW X5 és a BMW X6 sorozatgyártásban kínált példányai is itt látnak napvilágot, sőt mi több, a hamarosan érkező BMW X7 is a dél-karolinai létesítményben készül majd.

A BMW X4 nem csupán a spartanburgi gyártósorokban, de az innovatív koncepciója erélyeivel kivívott, kategóriateremtő szerepkörben is osztozik a BMW X modellcsalád többi tagjával: a 2014-ben bemutatott újdonsággal a bajor prémiumgyártó ismét új járműosztályt alkotott, amely azóta számos más autógyártónak adott inspirációt.

Kimagasló népszerűségével az első BMW X4 jelentős mértékben hozzájárult a BMW X modellcsalád egyre nagyobb piaci sikeréhez: a legendás BMW kupék sportosan elegáns vonalvezetésébe öltöztetett, sokoldalú menettulajdonságok évről évre újabb célcsoportokban ébresztették fel a BMW X modellek által kínált vezetési élmény iránti osztatlan rajongást.

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási, fajlagos szén-dioxid-kibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a „Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról) (Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), kiadványban található, amely minden érté kesítési helyen, valamint a Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) társaságtól (D-73760 Ostfildern-Scharnhausen, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html internetes oldalról szerezhető be: Leitfaden CO2 (Guideline CO2) (PDF – 2,7 MB)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés