Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW a 88. Genfi Nemzetközi Autószalonon

A bajor prémiumgyártó számos új modellel és a legújabb járműtechnológiai innovációk széles tárházával érkezik meg a 2018-as Genfi Nemzetközi Autószalonra. A BMW standját a Strategy NUMBER ONE > NEXT vállalati stratégia alapelvei hatják majd át, amellyel a müncheni székhelyű vállalatcsoport az elektromos mobilitás, a digitalizáció és a nagymértékben automatizált járművezetés jövőjére helyezi a hangsúlyt. A BMW Genfben ezen felül a nagyközönség elé tárja átfogó modellfrissítési hulláma összes újdonságát is, így a luxuskategória legújabb egyéniségei és a BMW X modellcsalád legfiatalabb tagjai is reflektorfénybe gurulnak, kihangsúlyozva a prémium modellek jövőbe tekintő, lendületes és érzelmekben gazdag karakterét.

G02
·
F39
·
F80
·
F46 LCI
·
F45 LCI
·
I12 LCI
·
I15
·
Coupé
·
X4
·
X2
·
BMW M modellek
·
M3
·
2-es sorozat
·
Gran Tourer
·
Active Tourer
·
BMW i8 Coupé
·
BMW i Automobiles
·
BMW i8 Roadster
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~157,84 KB)
  
Photos(33x, ~248,13 MB)
  
Videos(4x, ~759,65 MB)

A bajor prémiumgyártó számos új modellel és a legújabb járműtechnológiai innovációk széles tárházával érkezik meg a 2018-as Genfi Nemzetközi Autószalonra. A BMW standját a Strategy NUMBER ONE > NEXT vállalati stratégia alapelvei hatják majd át, amellyel a müncheni székhelyű vállalatcsoport az elektromos mobilitás, a digitalizáció és a nagymértékben automatizált járművezetés jövőjére helyezi a hangsúlyt. A BMW Genfben ezen felül a nagyközönség elé tárja átfogó modellfrissítési hulláma összes újdonságát is, így a luxuskategória legújabb egyéniségei és a BMW X modellcsalád legfiatalabb tagjai is reflektorfénybe gurulnak, kihangsúlyozva a prémium modellek jövőbe tekintő, lendületes és érzelmekben gazdag karakterét.

A 2018. március 8-18. között megrendezendő 88. Genfi Nemzetközi Autószalonon ünnepli világpremierjét az új BMW X4, de a limitált szériában készülő BMW M3 CS (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 8,5 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 198 gramm / km), az új BMW 2-es Active Tourer és az új BMW 2-es Gran Tourer modellpárosa, valamint az új BMW i8 Roadster (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 2,1 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 14,5 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 46 gramm / km) és az új BMW i8 Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 1,9 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 14,0 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 42 gramm / km) is teljes életnagyságban megtekinthető lesz. Legújabb autóival párhuzamosan a BMW az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás területén elért legújabb innovációit is bemutatja, amelyeket a tervezőmérnökök a BMW EfficientDynamics Next égisze alatt fejlesztettek ki.

  • Az új BMW X4 világpremierje: bemutatkozik a prémium középkategória első, világszerte több mint 200 000 példányban elkelt Sports Activity Coupé modelljének második nemzedéke, amely még nagyobb hangsúlyt fektet a sportos menetteljesítmény és a magabiztos kisugárzás kettősére. A prémium minőségű utastér minden korábbinál sportosabb hangulatot áraszt, az utazás kényelmét és biztonságát csúcstechnológiás vezetést támogató rendszerek fokozzák, a BMW ConnectedDrive szolgáltatás-paletta legkorszerűbb funkciói pedig átfogó járműkapcsolati hálózatot kínálnak. Az M Sport futómű, a változó áttételű sportkormány és az M Sport fékrendszer lélegzetelállító vezetési élményt garantál, és miközben az opcionális extrafelszereltségek listájára az M Sport differenciálmű is felkerült, a portfólió két BMW M Performance modellel gazdagodott.
  • Megérkezik Európába az új BMW X2: a Sports Activity Coupé szegmens kompakt méretű képviselője egyedülálló karosszériajegyekkel, sportosan elegáns megjelenéssel és határozott kisugárzással írja tovább a BMW X modellcsalád történetét. A kimagasló belső hatékonysággal bíró erőforrások teljesítményét és forgatónyomatékát a hatfokozatú manuális váltó, a hétfokozatú, duplakuplungos Steptronic automataváltó vagy a nyolcfokozatú Steptronic automataváltó továbbíthatja a kerekek felé. A vezetés élményét sportosra hangolt futómű-beállítás fokozza, az intelligens járműkapcsolatért a BMW ConnectedDrive szolgáltatás-paletta legújabb innovációi felelnek, az opcionális extrafelszereltségek között pedig a BMW Head-Up kijelző és a legkorszerűbb vezetést támogató rendszerek is megtalálhatók.
  • Az új BMW M3 CS (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 8,5 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 198 gramm / km) európai premierje: a nagyteljesítményű sportlimuzin limitált példányszámban elkészülő különkiadása megnövelt maximális teljesítménnyel, típus-specifikus futómű-hangolással és exkluzív felszereltségi opciókkal érkezik meg az utakra. A BMW M GmbH az újdonsággal a legendás BMW M3 exkluzív különkiadásainak harminc éves hagyományát ünnepli, a motorsport élvonalából érkező technológiák minden korábbinál átfogóbb alkalmazásával. A soros hathengeres, BMW M TwinPower Turbo technológiával dolgozó benzinmotor maximális teljesítménye 338 kW / 460 lóerő, amelyet már az alapfelszereltség részeként M Driver’s Package teljesítménynövelő csomag, adaptív M futómű és versenysport-stílusú könnyűfém keréktárcsák egészítenek ki.
  • Jön a Sports Activity Tourer szegmens részletekbe menően finomhangolt prémium kompakt modellpárosa, az új BMW 2-es Active Tourer és az új BMW 2-es Gran Tourer. Az újdonságot határozottabb karosszériajegyek, továbbfejlesztett hajtáslánc-technológiák, a BMW ConnectedDrive szolgáltatás-paletta széleskörű funkcióinak köszönhetően pedig innovatív járműkapcsolati hálózat jellemzi. A nagysikerű járműkoncepció a tágas helykínálat nyújtotta funkcionalitást és kényelmet a BMW modelljeire jellemző sportossággal egyesíti. A BMW 2-es Gran Tourer mindezeken felül hétüléses kivitelben, míg a BMW 2-es Active Tourer plug-in hibrid hajtáslánccal is megrendelhető.
  • Reflektorfénybe gurul az új BMW i8 Roadster (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 2,1 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 14,5 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 46 gramm / km) és az új BMW i8 Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 1,9 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 14,0 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 42 gramm / km): a világ legnépszerűbb plug-in hibrid sportautójának modellpalettája most egy lenyitható tetejű karosszériaváltozattal bővül. A BMW i8 Roadster típus-specifikus futómű-technológiával, sirályszárnyas ajtókkal, szénszál-erősítésű műanyagból (CFRP) készült szélvédőkerettel és elektronikusan működtethető tetőszerkezettel ünnepli világpremierjét. Mindkét modellben a BMW eDrive hajtáslánc-technológia továbbfejlesztett változata dolgozik, amely még sportosabb menetdinamikával és a károsanyag-kibocsátástól mentes, zéró emissziójú vezetés minden korábbinál intenzívebb élményével kecsegtet.
  • A BMW i divízió évek óta töretlen sikertörténetét egy látványos értékesítési rekord igazolja: 2017-ben a BMW i3 tisztán elektromos kisautót, a BMW i8 plug-in hirbid sportautót, a MINI Cooper S E Countryman ALL4 plug-in hibrid modellt és a különböző BMW iPerformance modelleket egyesítő paletta tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt gépkocsijaival a müncheni székhelyű vállalatcsoport történetében először átlépte az egy esztendőn belül eladott százezres értékesítési határszámot, a BMW i almárka így az elektromos mobilitás abszolút piacvezetői között foglal helyet. Az Európában eladott hálózatról tölthető modellek 21 százaléka a BMW vagy a MINI emblémáját viseli. Globális szinten ez az arány kereken 10 százalék, amellyel a BMW Group a tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánccal szerelt modellek mezőnyében is a világ egyik vezető autógyártójának számít. A BMW i divízió ugyanakkor nem csupán népszerű termékeivel, de kivételesen sikeres mobilitási szolgáltatásaival is kimagasló pozíciót tölt be a hálózatról tölthető autók szegmensében.

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási, fajlagos széndioxidkibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a „Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról) (Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), kiadványban található, amely minden értékesítési helyen, valamint a Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) társaságtól (D-73760 Ostfildern-Scharnhausen, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html internetes oldalról szerezhető be: Leitfaden CO2 (Guideline CO2) (PDF – 2,7 MB)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés