Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Az új BMW M2 Coupé Edition Black Shadow különkiadás

2017-ben a BMW M2 bizonyult a BMW M GmbH legsikeresebb élsportolójának, amelyből egy év alatt világszerte több mint 12 000 példány kelt el. A modellt övező világméretű népszerűség egy éjfekete különkiadás piaci bevezetésében teljesedik ki, még tovább nyomatékosítva a nagyteljesítményű kompakt sportautó lebilincselő menetdinamikáját.

F87
·
BMW M modellek
·
M2
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 89,06 KB)
  
Photos(8x, 43,29 MB)

2017-ben a BMW M2 bizonyult a BMW M GmbH legsikeresebb élsportolójának, amelyből egy év alatt világszerte több mint 12 000 példány kelt el. A modellt övező világméretű népszerűség egy éjfekete különkiadás piaci bevezetésében teljesedik ki, még tovább nyomatékosítva a nagyteljesítményű kompakt sportautó lebilincselő menetdinamikáját.

Versenypályán tökéletesített járműtechnológiájának és kirobbanóan sportos megjelenésének köszönhetően a BMW M2 (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 8,5 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 199 gramm / km) rekord sebességgel érkezett fel a prémium kompakt szegmens trónjára. A BMW M2 Coupé Edition Black Shadow különkiadás exkluzív karosszériajegyekkel hangsúlyozza ki a kompakt méretű élsportoló kivételes menettulajdonságait, már 2018 áprilisától.

Precíz irányíthatóságával és letaglózó erőtöbbletével a BMW M2 egy csapásra rabul ejti a vezetés szerelmeseit. 272 kW / 370 lóerő maximális teljesítményre képes, soros hathengeres benzinmotorjával, legendás hátsókerék-meghajtásával, valamint a motorsport élvonalában felhalmozott több évtizedes versenytapasztalatra épített futómű-technológiájával ráadásul a modell a hivatásos pilóták elismerését is elnyerte. Az élsportolóhoz az opcionális extrafelszereltség részeként a Drivelogic-kal dolgozó, hétfokozatú, duplakuplungos BMW M automataváltó is megrendelhető, amellyel a BMW M2 mindössze 4,3 másodperc alatt sprintel fel álló helyzetből 100 km/órás tempóra.

A BMW M2 roppant rövid idő alatt vált az ügyfelek és a rajongók kedvenc élményautójává, miközben újabb célcsoportokat is meghódított. A modell 2017-ben ünnepelte első teljes értékű piaci évét, amelyben rögtön a BMW M GmbH legsikeresebb élsportolójává érett: csak a tavalyi esztendőben több mint 12 000 példányban talált gazdára világszerte.

A BMW M2 Coupé Edition Black Shadow különkiadás exkluzív karosszériajegyekkel nyomatékosítja a kétajtós kompakt atléta erőtől duzzadó karakterét. A különkiadás kizárólag Sapphire Black metálfényezéssel válik elérhetővé, matt feketére fújt, 19” méretű, Y küllődizájnú könnyűfém keréktárcsákkal, amelyeken a két tengelyen eltérő méretű gumiabroncsok feszülnek.

Az éjfekete fényezést és a sötét színű felniket szénszál-borítású külső visszapillantó-házak egészítik ki, amelyekkel párhuzamosan a BMW M hűtőrács-pár lamellái és az első kerékjárati ívek mögé integrált légkivezető nyílások is magasfényű feketében ragyognak. A szénszál-borítású diffúzor mögé épített sport kipufogórendszer fekete króm árnyalatú dupla ikervégződést visel, amely hamisítatlan stílusban erősíti tovább a BMW M2 Coupé Edition Black Shadow különkiadás motorsportos énjét.

A BMW M2 Coupé Edition Black Shadow különkiadás 2018 áprilisában válik elérhetővé.

Az üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékeket a legmodernebb autók menetteljesítményét vizsgáló EU-ciklus tesztkörének mérései szerint számolták ki. Az adatok a gumiabroncs-típusoktól is függnek.

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási, fajlagos szén-dioxid-kibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a „Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról) (Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), kiadványban található, amely minden érté kesítési helyen, valamint a Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) társaságtól (D-73760 Ostfildern-Scharnhausen, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html internetes oldalról szerezhető be: Leitfaden CO2 (Guideline CO2) (PDF – 2,7 MB)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE.

Wednesday, 21. March 2018.
Here you will see the full-length live transmission of the BMW Group Annual Accounts Press Conference.

 

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés