Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Új vezető a BMW Motorrad élén

A BMW Group Motorrad divíziójának igazgatói székét Dr. Markus Schramm foglalhatja el.

Vállalati
·
Emberek
·
További személyek a BMW csoportnál
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

A BMW Group Motorrad divíziójának igazgatói székét Dr. Markus Schramm foglalhatja el.

2018. május 1-jén Dr. Markus Schramm veszi át a BMW Motorrad igazgatási feladatait, miután elődje, Stephan Schaller 2018. február végén a németországi Heidenheim városban székelő Voith GmbH & Co. KGaA cégcsoport igazgatóságának élére távozott. A BMW Group kétkerekű divízióját a köztes hónapokban a pénzügyi részleget igazgató Hubert Kühner vezeti, mielőtt 2018. április végén nyugdíjba vonul.

Dr. Markus Schramm 1991-ben csatlakozott a BMW Group-hoz, az elmúlt huszonhét esztendőben pedig az értékesítési, az ügyfélszolgálati, a stratégiai, a tervezési és az ellenőrzési szakterületeken látott el különböző vezetői feladatokat. Jelenleg a BMW Group vállalat- és termékstratégia-tervezési részlegét irányítja. Az 55 esztendős szakember imádja a motorkerékpárokat és megszállott hosszútávfutó.

Több mint 90 éves tapasztalatával a BMW Motorrad a világ legsikeresebb prémium robogó- és motorkerékpár-gyártó vállalata. A BMW Group kétkerekű divíziója az elmúlt esztendőkben számos újdonságot bemutatott, amelyek jelentős növekedéshez segítették a márkát. A BMW Motorrad mára a felsőkategóriás motorkerékpárok szegmensének abszolút piacvezető iránymutatója. 2017-ben a vállalat 164 153 darab robogót és motorkerékpárt értékesített világszerte, amellyel sorozatban hetedik alkalommal múlta felül saját, egész éves eladási rekordját. Több mint 1 200 márkakereskedésből álló értékesítési hálózatával a BMW Motorrad a világ 90 országában forgalmazza termékeit.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés