Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Új vezető a BMW Motorrad élén

A BMW Group Motorrad divíziójának igazgatói székét Dr. Markus Schramm foglalhatja el.

Vállalati
·
Emberek
·
További személyek a BMW csoportnál
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~62,88 KB)
  
Photos(1x, ~1,82 MB)

A BMW Group Motorrad divíziójának igazgatói székét Dr. Markus Schramm foglalhatja el.

2018. május 1-jén Dr. Markus Schramm veszi át a BMW Motorrad igazgatási feladatait, miután elődje, Stephan Schaller 2018. február végén a németországi Heidenheim városban székelő Voith GmbH & Co. KGaA cégcsoport igazgatóságának élére távozott. A BMW Group kétkerekű divízióját a köztes hónapokban a pénzügyi részleget igazgató Hubert Kühner vezeti, mielőtt 2018. április végén nyugdíjba vonul.

Dr. Markus Schramm 1991-ben csatlakozott a BMW Group-hoz, az elmúlt huszonhét esztendőben pedig az értékesítési, az ügyfélszolgálati, a stratégiai, a tervezési és az ellenőrzési szakterületeken látott el különböző vezetői feladatokat. Jelenleg a BMW Group vállalat- és termékstratégia-tervezési részlegét irányítja. Az 55 esztendős szakember imádja a motorkerékpárokat és megszállott hosszútávfutó.

Több mint 90 éves tapasztalatával a BMW Motorrad a világ legsikeresebb prémium robogó- és motorkerékpár-gyártó vállalata. A BMW Group kétkerekű divíziója az elmúlt esztendőkben számos újdonságot bemutatott, amelyek jelentős növekedéshez segítették a márkát. A BMW Motorrad mára a felsőkategóriás motorkerékpárok szegmensének abszolút piacvezető iránymutatója. 2017-ben a vállalat 164 153 darab robogót és motorkerékpárt értékesített világszerte, amellyel sorozatban hetedik alkalommal múlta felül saját, egész éves eladási rekordját. Több mint 1 200 márkakereskedésből álló értékesítési hálózatával a BMW Motorrad a világ 90 országában forgalmazza termékeit.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés

BMW Group Streaming

LIVE STREAMING.

Open Streaming Page

Here you can see the on-demand streams of the latest BMW Group press events. 

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés