Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Újabb történet Zoób Katitól, a MINI márkanagykövetétől

A KATTI ZOÓB DIVATHÁZ legfrissebb, április elején bemutatott Tavaszi/Nyári Haute Couture Kollekcióján keresztül újabb izgalmas történeteket ismerhetnek meg a MINI Magyarország rajongói. Zoób Kati, a brit prémiumgyártó hazai márkanagykövete, a magyar, a cseh, a szlovák és a lengyel népműveszet újraértelmezett világába repíti el az arisztokratikus elegancia és a modern eklektika kedvelőit.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 69,74 KB)
  
Photos(2x, 4,48 MB)

A KATTI ZOÓB DIVATHÁZ legfrissebb, április elején bemutatott Tavaszi/Nyári Haute Couture Kollekcióján keresztül újabb izgalmas történeteket ismerhetnek meg a MINI Magyarország rajongói. Zoób Kati, a brit prémiumgyártó hazai márkanagykövete, a magyar, a cseh, a szlovák és a lengyel népműveszet újraértelmezett világába repíti el az arisztokratikus elegancia és a modern eklektika kedvelőit.

Zoób Kati nemzetközileg ismert és elismert alkotóművész, divattervező 2017 óta a MINI Magyarország márkanagykövete. Az elmúlt bő egy évben számos sikeres közös program – köztük fotózások és bemutatók – kísérték Zoób Kati és a brit prémiummárka együttműködését. A MINI márkanagyköveti programjának hangsúlyos eleme az „Add your story – Mi a te történeted?“ gondolat, mely keretbe foglalja a MINI-hez csatlakozó kiválóságok, a saját pályájukon sikeres és hiteles művészek, alkotók, sportolók történeteit.

Zoób Kati legújabb történetét 2018. április 4-én este, a Vigadó Dísztermében a lenyűgöző szépségű Tavaszi/Nyári Haute Couture Kollekciójának bemutatásával mesélte el. A kollekció darabjaiban ámulatba ejtő anyagaiban, káprázatos ruhavonalaiban ezúttal is sokrétű kulturális üzenet, köztük az elfogadás egyik legszebb meséjének varázslata kel életre. A Szamárbőr királyfi csodás szimbólumai, a bujdokló, szamárbőrbe zárt királyfi országokon, kultúrákon átívelő utazása ihlette a Fairy Tale Kollekciót, melyben a magyar, a cseh, a szlovák és a lengyel népművészet jelképei születnek újjá, friss, modern értelmezésben – az haute couture mívesség ezúttal is a fiatalság kortárs letisztultságával randevúzik.

A bámulatos öltözéksor vonalait, anyagait átszövi a tündérmese minden hangulata. A gyermek után vágyakozó, tündöklő gazdagságban élő királyné szomorúsága, a királyi udvar pompája, a Szamárbőr királyfi vándorlásának, az új világok, nemzetek felfedezésének szépsége a kollekció színvilágában is életre kel, köztük a sejtelmes füstszürkében, a felséges mélykékben, az előkelő aranyban, a stílusos monokrómban, vagy a ragyogó téglaszínben.

Ikonikus elemként egy art deco stílusú szamár figura is megjelent a bemutatón, bőr kiegészítők, öv-és táskadíszek formájában és letisztult vonalú szatyrok mintájaként.

A magával ragadó hangulatú este egyik legvarázslatosabb szereplője a zene és Pál István Szalonna, népzenész, az Állami Népi Együttes Művészeti vezetője volt, aki – magát a hegedűzseni szamár figurát, szürke zsakettben és cilinderben megtestesítve – lenyűgöző hegedűjátékával idézte meg a különféle országok zenei motívumait is.

“Zoób Kati és a BMW Group Magyarország kapcsolata immár évek óta tart, Kati a Balatonfüred Concours d’Elegance rendezvény fővédnőke-melyet a BMW Group Magyarország negyedik éve támogat, a szintén balatonfüredi augusztusi Katti Zoob Fashion Show-n a MINI állandó partner, illetve tavaly év eleje óta ő a MINI Magyarország egyik márkanagykövete is. A Vígadóban bemutatott Haute Couture kollekció egyedi és különleges és mint ilyen jól illeszthető a MINI exkluzív világához is” – mondta el Oros Attila MINI márkavezető az esemény alkalmával.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

LIVE - AUTO CHINA 2018.

Beijing, 25. April 2018.
10:20 CST / 04:20 CEST.
Here you can see the full-length transmission of the BMW Group press conference.

 

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés