Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Újabb történet Zoób Katitól, a MINI márkanagykövetétől

A KATTI ZOÓB DIVATHÁZ legfrissebb, április elején bemutatott Tavaszi/Nyári Haute Couture Kollekcióján keresztül újabb izgalmas történeteket ismerhetnek meg a MINI Magyarország rajongói. Zoób Kati, a brit prémiumgyártó hazai márkanagykövete, a magyar, a cseh, a szlovák és a lengyel népműveszet újraértelmezett világába repíti el az arisztokratikus elegancia és a modern eklektika kedvelőit.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~69,12 KB)
  
Photos(2x, ~4,59 MB)

A KATTI ZOÓB DIVATHÁZ legfrissebb, április elején bemutatott Tavaszi/Nyári Haute Couture Kollekcióján keresztül újabb izgalmas történeteket ismerhetnek meg a MINI Magyarország rajongói. Zoób Kati, a brit prémiumgyártó hazai márkanagykövete, a magyar, a cseh, a szlovák és a lengyel népműveszet újraértelmezett világába repíti el az arisztokratikus elegancia és a modern eklektika kedvelőit.

Zoób Kati nemzetközileg ismert és elismert alkotóművész, divattervező 2017 óta a MINI Magyarország márkanagykövete. Az elmúlt bő egy évben számos sikeres közös program – köztük fotózások és bemutatók – kísérték Zoób Kati és a brit prémiummárka együttműködését. A MINI márkanagyköveti programjának hangsúlyos eleme az „Add your story – Mi a te történeted?“ gondolat, mely keretbe foglalja a MINI-hez csatlakozó kiválóságok, a saját pályájukon sikeres és hiteles művészek, alkotók, sportolók történeteit.

Zoób Kati legújabb történetét 2018. április 4-én este, a Vigadó Dísztermében a lenyűgöző szépségű Tavaszi/Nyári Haute Couture Kollekciójának bemutatásával mesélte el. A kollekció darabjaiban ámulatba ejtő anyagaiban, káprázatos ruhavonalaiban ezúttal is sokrétű kulturális üzenet, köztük az elfogadás egyik legszebb meséjének varázslata kel életre. A Szamárbőr királyfi csodás szimbólumai, a bujdokló, szamárbőrbe zárt királyfi országokon, kultúrákon átívelő utazása ihlette a Fairy Tale Kollekciót, melyben a magyar, a cseh, a szlovák és a lengyel népművészet jelképei születnek újjá, friss, modern értelmezésben – az haute couture mívesség ezúttal is a fiatalság kortárs letisztultságával randevúzik.

A bámulatos öltözéksor vonalait, anyagait átszövi a tündérmese minden hangulata. A gyermek után vágyakozó, tündöklő gazdagságban élő királyné szomorúsága, a királyi udvar pompája, a Szamárbőr királyfi vándorlásának, az új világok, nemzetek felfedezésének szépsége a kollekció színvilágában is életre kel, köztük a sejtelmes füstszürkében, a felséges mélykékben, az előkelő aranyban, a stílusos monokrómban, vagy a ragyogó téglaszínben.

Ikonikus elemként egy art deco stílusú szamár figura is megjelent a bemutatón, bőr kiegészítők, öv-és táskadíszek formájában és letisztult vonalú szatyrok mintájaként.

A magával ragadó hangulatú este egyik legvarázslatosabb szereplője a zene és Pál István Szalonna, népzenész, az Állami Népi Együttes Művészeti vezetője volt, aki – magát a hegedűzseni szamár figurát, szürke zsakettben és cilinderben megtestesítve – lenyűgöző hegedűjátékával idézte meg a különféle országok zenei motívumait is.

“Zoób Kati és a BMW Group Magyarország kapcsolata immár évek óta tart, Kati a Balatonfüred Concours d’Elegance rendezvény fővédnőke-melyet a BMW Group Magyarország negyedik éve támogat, a szintén balatonfüredi augusztusi Katti Zoob Fashion Show-n a MINI állandó partner, illetve tavaly év eleje óta ő a MINI Magyarország egyik márkanagykövete is. A Vígadóban bemutatott Haute Couture kollekció egyedi és különleges és mint ilyen jól illeszthető a MINI exkluzív világához is” – mondta el Oros Attila MINI márkavezető az esemény alkalmával.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ON DEMAND WEBCAST.

Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference and the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés