Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

V. Balatonfüred Concours d’Elegance a BMW Group Magyarország támogatásával

Immár ötödik alkalommal hódítják meg Balatonfüredet az elmúlt évtizedek ikonikus autócsodái. A hét végén megrendezendő háromnapos V. Balatonfüred Concours d’Elegance autós ünnepen több mint 50 klasszikus jármű és szépségverseny várja a rajongókat.

Örökség
·
Vállalati
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~66,93 KB)
  
Photos(1x, ~926 KB)

Immár ötödik alkalommal hódítják meg Balatonfüredet az elmúlt évtizedek ikonikus autócsodái. A hét végén megrendezendő háromnapos V. Balatonfüred Concours d’Elegance autós ünnepen több mint 50 klasszikus jármű és szépségverseny várja a rajongókat.

Május 4. és 6. között újfent a klasszikus járműveké lesz a főszerep a balatonfüredi Tagore sétányon, ahol a 10-es évek remekeitől egészen a 90-es évek ritkaságaiig számos különleges modell felvonul. A FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens / Történelmi Járművek Nemzetközi Szövetsége) fémjelezte eseménynek, az előző évekhez hasonlóan, idén is kiemelt partnere a BMW Group Magyarország, mely többek között a vadonatúj BMW M5 és a teljesen megújult 3, 5-ajtós valamint Cabrio MINI modelleket tárja a rajongók elé. A BMW Motorrad legfrissebb újdonságai is felvonulnak a balatonfüredi közönség előtt, úgy, mint a K1600 Grand America és a 750 darabos limitált gyártású, karbon vázas HP4 Race modellek.

A szakmai zsűri idén is négy főkategóriában díjazza majd a felvonuló autó és motorkerékpár különlegességeket, így veterán (személy-, sport- és versenyautók az I. Világháború előttről), vintage (személy-, sport- és versenyautók az 1919-1942 időszakból), classic (1945-1985 között gyártott autók) és youngtimer (1986-1995 között gyártott járművek) modelleknek ítélik oda a trófeákat.

„A Balatonfüred Concours d’Elegance esemény immár 5 éves évfordulóját ünnepli, nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a program színvonala és a kiállított autók köre nemzetközi hírre tett szert, az esemény szerepel a FIVA hivatalos naptárában. A BMW Group Magyarország immár negyedik éve kiemelt partnerünk, mely lehetővé teszi számunkra, hogy igazán különleges autócsodákat, illetve azok tulajdonosait hívhassuk meg Balatonfüredre. Idén is a Tagore sétány körül állítjuk majd ki az autókat, melyet a vasárnapi vörösszőnyeges díjátadó ünnepség zár majd” – emelte ki Valker Viktor, a Balatonfüred Concours d’Elegance főszervezője.

„A BMW Group Magyarország negyedik éve partnere az autós szépségversenynek, évről-évre fejlődik és lesz egyre vonzóbb a rendezvény, melyet az elmúlt évek sikere és a nemzetközi sajtóvisszhangok is igazolnak. Idén a vadonatúj BMW M5 mellett, a szintén most bemutatkozó 3 és 5-ajtós, valamint Cabrio MINI-ket láthatja először a nagyközönség, itt lesznek a BMW Motorrad nóvumai, de készülünk igazi klasszikus autó meglepetéssel is, a BMW Group Classic támogatásával, de erről majd szombaton, személyesen győződhet meg a nagyérdemű közönség Balatonfüreden” – mondta el Salgó András, a BMW Group Magyarország kommunikációs vezetője.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

BMW GROUP ANALYST- AND INVESTOR CONFERENCE 2019.

Here you can see the live stream of the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés