Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

V. Balatonfüred Concours d’Elegance a BMW Group Magyarország támogatásával

Immár ötödik alkalommal hódítják meg Balatonfüredet az elmúlt évtizedek ikonikus autócsodái. A hét végén megrendezendő háromnapos V. Balatonfüred Concours d’Elegance autós ünnepen több mint 50 klasszikus jármű és szépségverseny várja a rajongókat.

Örökség
·
Vállalati
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~66,93 KB)
  
Photos(1x, ~926 KB)

Immár ötödik alkalommal hódítják meg Balatonfüredet az elmúlt évtizedek ikonikus autócsodái. A hét végén megrendezendő háromnapos V. Balatonfüred Concours d’Elegance autós ünnepen több mint 50 klasszikus jármű és szépségverseny várja a rajongókat.

Május 4. és 6. között újfent a klasszikus járműveké lesz a főszerep a balatonfüredi Tagore sétányon, ahol a 10-es évek remekeitől egészen a 90-es évek ritkaságaiig számos különleges modell felvonul. A FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens / Történelmi Járművek Nemzetközi Szövetsége) fémjelezte eseménynek, az előző évekhez hasonlóan, idén is kiemelt partnere a BMW Group Magyarország, mely többek között a vadonatúj BMW M5 és a teljesen megújult 3, 5-ajtós valamint Cabrio MINI modelleket tárja a rajongók elé. A BMW Motorrad legfrissebb újdonságai is felvonulnak a balatonfüredi közönség előtt, úgy, mint a K1600 Grand America és a 750 darabos limitált gyártású, karbon vázas HP4 Race modellek.

A szakmai zsűri idén is négy főkategóriában díjazza majd a felvonuló autó és motorkerékpár különlegességeket, így veterán (személy-, sport- és versenyautók az I. Világháború előttről), vintage (személy-, sport- és versenyautók az 1919-1942 időszakból), classic (1945-1985 között gyártott autók) és youngtimer (1986-1995 között gyártott járművek) modelleknek ítélik oda a trófeákat.

„A Balatonfüred Concours d’Elegance esemény immár 5 éves évfordulóját ünnepli, nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a program színvonala és a kiállított autók köre nemzetközi hírre tett szert, az esemény szerepel a FIVA hivatalos naptárában. A BMW Group Magyarország immár negyedik éve kiemelt partnerünk, mely lehetővé teszi számunkra, hogy igazán különleges autócsodákat, illetve azok tulajdonosait hívhassuk meg Balatonfüredre. Idén is a Tagore sétány körül állítjuk majd ki az autókat, melyet a vasárnapi vörösszőnyeges díjátadó ünnepség zár majd” – emelte ki Valker Viktor, a Balatonfüred Concours d’Elegance főszervezője.

„A BMW Group Magyarország negyedik éve partnere az autós szépségversenynek, évről-évre fejlődik és lesz egyre vonzóbb a rendezvény, melyet az elmúlt évek sikere és a nemzetközi sajtóvisszhangok is igazolnak. Idén a vadonatúj BMW M5 mellett, a szintén most bemutatkozó 3 és 5-ajtós, valamint Cabrio MINI-ket láthatja először a nagyközönség, itt lesznek a BMW Motorrad nóvumai, de készülünk igazi klasszikus autó meglepetéssel is, a BMW Group Classic támogatásával, de erről majd szombaton, személyesen győződhet meg a nagyérdemű közönség Balatonfüreden” – mondta el Salgó András, a BMW Group Magyarország kommunikációs vezetője.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE

Munich, 18 March 2020. 
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference 2020.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés