Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A Bálnától az óceánpartig: Portugáliába indult kilenc klasszikus Mini

Hosszú útra vállalkozott kilenc klasszikus Mini tulajdonosa múlt hét pénteken: nagy becsben tartott, gyönyörű autóikkal mintegy 3 000 kilométert megtéve Budapestről Portugália nyugati óceánpartjára igyekeznek, hogy részt vehessenek a 40. Nemzetközi Mini Találkozón.

Örökség
·
MINI örökség
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~67,13 KB)
  
Photos(3x, ~11,01 MB)

Hosszú útra vállalkozott kilenc klasszikus Mini tulajdonosa múlt hét pénteken: nagy becsben tartott, gyönyörű autóikkal mintegy 3 000 kilométert megtéve Budapestről Portugália nyugati óceánpartjára igyekeznek, hogy részt vehessenek a 40. Nemzetközi Mini Találkozón.

Kilenc klasszikus Mini modell kelt útra múlt hét péntek délután a fővárosi Bálna komplexumtól, hogy egy mintegy 3 000 kilométeres kaland után a brit prémium márka legnagyobb seregszemléjének, a Nemzetközi Mini Találkozónak (International Mini Meeting) otthont adó portugál Praia de Mira városába érkezzen.

A Mini Club Hungary három klasszikus modellje Budapestről, a Bálna teraszától indult el, hogy a nemzetközi márkatalálkozón Magyarországot képviseljék. A klasszikus autók flottája egy 1991-es fekete Mini Mayfair modellből – mely motorháztetején a Queen zenekar egyik lemezborítójának mintáját hordozza –, egy 1991-es British Racing Green Mini Balmoral kivitelből, valamint egy 1972-es piros Austin Mini-ből áll. A lelkes Mini rajongói konvoj május 15-én érkezik meg Lisszabonba, majd onnan az óceánparton május 17-én érkeznek Praia de Mira-ba, a Nemzetközi Mini Találkozó helyszínére. Az immár 40. alkalommal megrendezett Nemzetközi Mini Találkozó résztvevőit a homokos óceánpart és a lagúnák mellett számtalan izgalmas program várja, a koncertektől kezdve a sportversenyeken és a Minis kiegészítők piacán át a helyi autós kalandozásokig.

A várhatóan több ezer Minit felvonultató fesztiválra induló hazai autók indulási helye sem véletlen: múlt hét végétől május 21., hétfőig a brit prémiummárka klasszikus és vadonatúj modelljeié a főszerep a Bálna környékén. A MINI Experience Budapest rendezvény keretében a MINI teljes modellpalettája megtekinthető és számos modell ki is próbálható, melynek apropója a teljesen megújult 3 és 5-ajtós, valamint Cabrio modellek bemutatása, illetve a MINI márka logójának, arculatának friss elemei.

„A MINI márka mindig is az egyediségről, a stílusról a vezetés élményéről és nem utolsó sorban a márkát körülvevő közösségről, a rajongókról szólt. Számunkra nagy pillanat, hogy ennek a közösségnek három lelkes tulajdonosa, akik a Mini Club Hungary vezető egyéniségei, ilyen nagy kihívásokkal és kalanddal teli útra vállalkoztak és hogy ennek a hosszú utazásnak az első, indulási szakaszának a BMW Group Magyarország MINI márkája is részese lehet. Budapest határáig kísértük a három klasszikus ikont, szívből kívánunk nekik jó utat és élményekkel teli MINI találkozót Portugáliában“ – mondta el Oros Attila MINI márkaigazgató az esemény alkalmával.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE

Munich, 18 March 2020. 
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference 2020.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés