Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Húszezer rajongót kápráztattak el az V. Balatonfüred Concours d’Elegance autócsodái

Hatalmas sikerrel zárult a mára a régiónk egyik legnagyobb klasszikus autókülönlegességeket felvonultató seregszemléjévé avanzsáló, idén ötödik alkalommal megrendezett Balatonfüred Concours d’Elegance.

Örökség
·
Kiállítások
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~66,49 KB)
  
Photos(11x, ~14,91 MB)

Hatalmas sikerrel zárult a mára a régiónk egyik legnagyobb klasszikus autókülönlegességeket felvonultató seregszemléjévé avanzsáló, idén ötödik alkalommal megrendezett Balatonfüred Concours d’Elegance.

Május első hétvégéje különleges ünnepe hazánk és a környező országok klasszikus autó rajongó közösségének: a Balatonfüred Concours d’Elegance látogatói három napon át kalandozhattak az autózás történetének gyöngyszemei között. A FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens / Történelmi Járművek Nemzetközi Szövetsége) által akkreditált és az idén is a BMW Group Magyarország kiemelt támogatása mellett a balatonfüredi Tagore sétányon zajló rendezvényen a szakmai zsűri idén is négy főkategóriában – veterán, vintage, classic és youngtimer – díjazta a felvonuló autó és motorkerékpár csodákat.

Az V. Balatonfüred Concours d’Elegance fődíját, azaz a Best of Show kitüntetést idén a csehszlovák autóipar remeke, egy 1939-es Tatra 87-es nyerte el, a bajor prémiumgyártó különdíját pedig egy kétajtós roadster, egy 1970-ben gyártott Lombardi GrandPrix modell szerezte meg. Az ünnepélyes vörösszőnyeges záróeseményen egy vadonatúj BMW M5-ös vezette fel a klasszikus autókat, a díjakat Valker Viktor, az esemény alapítója és Massimiliano di Silvestre, a BMW Group Magyarország ügyvezető igazgatója adták át.

Az autós szépségversenyt negyedik éve támogató BMW Group Magyarország két valódi klasszikus autó ritkaságot hozott el a balatonfüredi promenádra, egy 1959-es BMW 503-as Coupé-t, valamint egy 1965-ös évjáratú Morris Mini Traveller-t, melyeket az esemény köré szervezett program keretében a magyar sajtó is vezetett a Káli-medence lenyűgöző útjain.

A vállalat a klasszikus járművek bemutatása mellett igazi különlegességgel is készült a balatonfüredi hétvégére: több modelljének, így a vadonatúj BMW X4-nek, az M5-nek, illetve a 3 és 5-ajtós, valamint a Cabrio MINI-k legfrissebb változatának nagyközönség előtti premierjét is a V. Balatonfüred Concours d’Elegance rendezvényen tartotta, továbbá felvonultatta a BMW Motorrad újdonságait is, középpontban a 750 darabos limitált sorozatú HP 4 Race modellel.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE

Munich, 18 March 2020. 
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference 2020.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés