Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW Group Magyarország újra kaput nyit a jövőbe

Brain Bar fesztivál már negyedik éve a BMW i támogatásában Budapesten, idén május 31. és június 2. között.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~79,86 KB)
  
Photos(1x, ~140 KB)

Brain Bar fesztivál már negyedik éve a BMW i támogatásában Budapesten, idén május 31. és június 2. között.

Európa legnagyobb jövőfesztiválján számos, a világ jövővel kapcsolatos vízióit meghatározó gondolkodója lép színpadra jövő hét végén, hogy körüljárja a jövő üzleti, kulturális és társadalmi kérdéseit. A Brain Bar fesztivál már az indulás éve óta élvezi a BMW i támogatását, mellyel a BMW Group Magyarország 2015-ben igazi úttörőként vállalt közösséget. Az Európában 2018-ra hatalmas népszerűségre törő fesztiválon egyre több stratégiai partnerrel büszkélkedhetnek a szervezők. A BMW Group Magyarország mellett idén a nívós kör tagja a rendezvényt korábban is támogató KPMG és Telekom mellett a MOL Magyarország, fő médiapartnere pedig a világ egyik legfontosabb technológiai, üzleti és életmód kiadványa, az amerikai Wired magazin. A több mint félszáz világhírű és úttörő gondolkodót, tudóst, politikust, művészt felsorakoztató fesztivál témái között szerepel geopolitika és gasztronómia, üzlet és mesterséges intelligencia, a jövő városai és antik filozófia, robotok és klímaváltozás: nehéz a témák és előadók közül választani, és lehetetlen unatkozni. A jövő három napra szó szerint testközelbe kerül.

A Brain Bar fesztivál legizgalmasabb és legprovokatívabb témáit olyan előadók hozzák Budapestre, mint Peter Thiel, a Szilícium-völgy legmerészebb vállalkozója, a PayPal egyik alapítója, aki legalább annyira ismert a nevéhez köthető sikercégekről – Facebook, SpaceX, LinkedIn, Airbnb –, mint karakteres véleményéről, ami a píszí híveinél kiveri a biztosítékot. Vagy Margrethe Vestager, az EU versenypolitikai biztosa, aki szembeszáll a világ leghatalmasabb és legyőzhetetlennek tűnő vállalataival – és nyer. A pénteki nap egyik kiemelt előadója Tony Douglas a BMW Group Mobility Services márka, marketing és kommunikációs igazgatója, aki többek között a BMW Group DriveNow, ParkNow és ChargeNow innovatív mobilitási szolgáltatások felelőse. A Brain Bar fesztivál vendége lesz a világ első humanoid robot állampolgára, Sophia is, aki elgondolkodtat emberek és robotok együttéléséről, míg Massimo Bottura sztárséf azzal szembesít, hogy az alapanyagokból, amiket mi simán kukába dobunk, olyan Michelin-csillagos fogást lehet készíteni, amivel jól lakathatjuk a szegényeket és hajléktalanokat, és nem mellesleg gátat vet az élelmiszerpazarlásnak. A program további BMW vonatkozású előadója Osvárt Andrea színésznő és producer, egyben a BMW i almárka magyarországi márkanagykövete, aki az „Identity for Sale” című panelbeszélgetésben vesz majd részt.

A BMW i almárka, mint az elektromos autózás egyik legsikeresebb hazai képviselője integráltan jelenik meg a fesztiválon, a Corvinus Egyetemen egy vadonatúj BMW i8 Roadster-t állítanak ki, illetve a szomszédos Bálna Budapest északi teraszáról indulva az elektromos BMW i3-as modelleket próbálhatják ki az érdeklődők. Továbbá az eseményen résztvevő előadók a BMW Group Magyarország flottájával közlekednek majd Budapesten. „A kezdetektől, immár negyedik éve támogatja a BMW i a Brain Bar fesztivált, mely jövőbe tekintő filozófiájával, innovatív, friss és rendkívül kreatív programjaival egyre szélesebb körű nemzetközi elismertséget szerzett. A kezdetekkor csak éreztük, hogy a BMW i és a Brain Bar mondanivalója, üzenete összecseng, ma már három év után egyértelműen bebizonyosodott, hogy márka a legjobb helyre került a fesztiválon” – mondta el Salgó András a BMW Group Magyarország kommunikációs vezetője az esemény beharangozó kapcsán.

A Brain Bar fesztivál honlapja és közösségi média felületei:

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés