Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Több mint tízezer látogatót kalauzolt a jövőbe a BMW Group Magyarország a Brain Bar fesztiválon

Múlt héten három napra szó szerint testközelbe került a jövő a fővárosi Brain Bar fesztiválon. Európa legnagyobb és újfent a BMW i támogatásával megrendezett fesztitválján a jövővel kapcsolatos legizgalmasabb és legprovokatívabb témáké, valamint a világ legjobb koponyáié volt a terep.

Vállalati
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~66,22 KB)
  
Photos(5x, ~16,11 MB)

Múlt héten három napra szó szerint testközelbe került a jövő a fővárosi Brain Bar fesztiválon. Európa legnagyobb és újfent a BMW i támogatásával megrendezett fesztitválján a jövővel kapcsolatos legizgalmasabb és legprovokatívabb témáké, valamint a világ legjobb koponyáié volt a terep.

Felbecsülhetetlen értékű útravalóval léphettek ki a Brain Bar fesztivál látogatói múlt szombaton a Corvinus Egyetem épületéből: a világ legnagyobb gondolkodóinak jövőről, emberiségről alkotott elképzeléseinek esszenciájával. A nevéhez köthető sikercégekről (Facebook, SpaceX, LinkedIn, Airbnb), karakteres véleményéről és természetesen a PayPal egyik alapítójaként is ismert Peter Thiel exkluzív előadást tartott, Margrethe Vestager, az EU versenypolitikai biztosa – aki sikerrel száll szembe a világ leghatalmasabb és legyőzhetetlennek tűnő vállalataival – a Duna-parti szabadtéri színpadon állva bátorította a hallgatóságot, hogy a technológia a jövőnk, de nem a végzetünk. Hatalmas várakozás előzte meg Massimo Bottura sztárséf érkezését, aki elárulta, mi innovatív gondolkodása titka: egyszerre kell mindent tudnunk, és elfelejtenünk ahhoz, hogy a jövőt formálni tudjuk. A szintén nagy népszerűségnek örvendő Sophia, a világ első humanoid robot állampolgára pedig a jövővel kapcsolatos kérdésekre válaszolt, és azt is elmesélte, hogy mi a legelső emléke. Tony Douglas a BMW Group Mobility Services márka, marketing és kommunikációs igazgatója pedig a járművekbe integrálható, felhasználói élményt fokozó megoldásokról, valamint a fenntartható városi mobilitás lehetőségeiről tartott lebilincselő előadást.

A Brain Bar fesztivál indulása óta élvezi a BMW Group Magyarország révén a BMW i támogatását. A bajor prémiumgyártó innovatív almárkájával, mely az elektromos autózás egyik legsikeresebb hazai képviselője, integráltan jelent meg a fesztiválon. A Corvinus Egyetemen egy vadonatúj BMW i8 Roadster-t tekinthettek meg a látogatók, egy exkluzív BMW i Lounge működött az esemény alatt, illetve az érdeklődők BMW i3-as modelleket vihettek el tesztvezetésre a szomszédos Bálna teraszáról indulva. Továbbá, a BMW Group Magyarország az eseményen résztvevő előadók budapesti közlekedéséről is gondoskodott.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés