Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

„Az egyediség új szintje”: a MINI Yours Customised termékpaletta elnyerte a Német Formatervezési Tanács Innovációs Fődíját

A számtalan iparágat képviselő szakértőkből álló zsűri a MINI páratlanul egyedi autó-átalakítási megoldását választotta meg a leginkább ügyfélközpontú innovációnak.

Formatervezés, koncepciók és tanulmányok
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~68,32 KB)
  
Photos(10x, ~56,8 MB)

Related Links.

A számtalan iparágat képviselő szakértőkből álló zsűri a MINI páratlanul egyedi autó-átalakítási megoldását választotta meg a leginkább ügyfélközpontú innovációnak.

A MINI Yours Customised termékpaletta játszi könnyedséggel varázsol tervezőt a brit prémiumgyártó ügyfeléből – akinek négykerekű kedvence így páratlanul egyedi, személyre szabott megoldásokkal tűnik ki a tömegből. A MINI innovatív autó-átalakítási lehetősége vadonatúj szintre emeli a járműgyártásban ismert egyediség fogalmát, a négy látványos termékből álló portfólió egyszerre progresszív és ügyfélközpontú karakterét pedig most a Német Formatervezési Tanács exkluzív elismerése nyomatékosítja: a MINI Yours Customised termékpaletta elnyerte az idei év Német Innovációs Díját.

A brit prémiumgyártó a MINI Yours Customised termékpalettával minden ügyfelének felkínálja a lehetőséget, hogy saját maga által megtervezett, egyedi stílusú, személyre szabott dizájnelemekkel varázsolja minden korábbinál exkluzívabbá négykerekű kedvencét. A portfólió innovatív oldalsó irányjelző-paneleket, exkluzív utastéri betéteket, világító küszöbtoldatokat és LED-technológiás alsó kivetítőket tartogat. A MINI ügyfelei a termékpaletta számára létrehozott weboldalon (www.yours-customised.mini) tervezhetik meg részletekbe menően saját dizájnelemeiket. A megoldást a Német Formatervezési Tanács „az egyediség új szintjeként” jellemezte.

A MINI Yours Customised termékpaletta a „Kiváló ügyfélajánlat” kategóriában hódította el a leginkább ügyfélközpontú innovációnak járó, nívós kitüntetést, elsősorban felhasználóbarát weboldalának, átfogó digitalizációs megoldásainak és olyan innovatív gyártási technológiáinak köszönhetően, mint például a háromdimenziós nyomtatás és a lézergravírozás. „Az innováció és az egyediség a MINI márka két meghatározó alappillére, amelyet ügyfeleink kiváltképp nagyra értékelnek. A MINI Yours Customised termékpaletta mindezt rendhagyó formában kínálja fel” – mondta Dr. Fabian Baptist, a brit prémiumgyártó vevőszolgálati részlegének innováció-irányításért felelős vezetője.

A Német Formatervezési Tanács díjait odaítélő zsűriben számtalan iparág elismert szakértője foglalt helyet, a többek között fizikusokból, IT specialistákból, szabadalmi tanácsadókból, technológia-történészekből, illetve pénzügyi- és marketingszakértőből álló bizottság az innovációs faktorra, a felhasználóbarát megoldásokra és a költséghatékonyságra különös hangsúlyt fektetett. Kulcsfontosságú tényezőként vették számításba a versenyképességet és a piaci alkalmasságot, valamint a minőség és a funkció kettősét is. Az idei év Német Innovációs Díjával kitüntetett MINI Yours Customised termékpalettáról a szakmai zsűri tagjai indoklásukban „hatalmas potenciállal bíró, fantasztikus ötletként” nyilatkoztak. „A MINI Yours Customised termékpaletta jócskán túlmutat a járműgyártásban megszokott testre szabási megoldásokon, amelyek általában a felszereltségben és a színválasztékban merülnek ki. A portfólió az autó teljes exkluzivitásáról szól, amelyben az ügyfél maximálisan szerepet vállal és amely minden autót különleges, egyedi darabbá varázsol” – írták. A részletes indoklás szerint a MINI-nek „sikerült egy egyedülálló ajánlat képében valódi hozzáadott értéket teremtenie”.

Az 1953-ban alapított Német Formatervezési Tanács évről évre átadja a világszerte elismert Német Formatervezési Díjat. A terméktervezés területén elért kimagasló teljesítmények elismerésére a tanács idén először a Német Innovációs Díjat is létrehozta, amelynek elsődleges célja, hogy kiemelje a leginkább iránymutató technológiai innovációkat.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés