Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A nagy sikerű Gere Jazz Fesztivált idén is a MINI támogatta

Az idei Gere Jazz Fesztivált újfent a MINI támogatta, a vendégek kényelmét a MINI Drive Me Home szolgáltatás segítette.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~77,53 KB)
  
Photos(2x, ~10,93 MB)

Az idei Gere Jazz Fesztivált újfent a MINI támogatta, a vendégek kényelmét a MINI Drive Me Home szolgáltatás segítette.

A VII. Gere Jazz Fesztivál fellépő művészei nagy sikert arattak a júniusi szeszélyes időjárás ellenére, a kétnapos, a jazz élvonalát képviselő esemény során közel 700 vendég élvezhette az egyedülálló zenei programot. A Rákfogó zenekar és a Kéknyúl Hammond Band fellépése pénteken klubkoncert jellegűvé változott a hirtelen jött vihar miatt, de ez mit sem vont le a produkciók sikeréből, a közönség elsöprő lelkesedéssel ünnepelt. Szombaton Balázs Elemér Group koncertjét a Barabás Lőrinc Quartet fellépése követte, majd a fesztivál olasz sztárfellépője Nicola Conte & Spiritual Galacy formációja zárta a sorozatot, Bridgette Amofah ghánai énekesnő fantasztikus hangjával.

A Fesztivál ideje alatt a MINI egy úgynevezett Drive Me Home shuttle szolgáltatást biztosított a vendégek számára, így az egyes szálláshelyek és a Gere Birtok között 5 db MINI Countryman, Clubman és 5-ajtós modellek szállították a nagyérdeműt. A koncertek helyszínén további három új modellt állított ki a márka, így az elmúlt hetekben teljesen megújult 3 és 5-ajtós, valamint a Cabrio modelleket tekinthette meg a közönség, melyek kiválóan illeszkedtek az esemény exkluzív kerti party hangulatához. Nicola Conte-t és zenésztársait pedig a BMW Group Magyarország által biztosított flotta szállította Villány és Budapest között, a fellépő művészek legnagyobb megelégedésére.

„A VII. Gere Jazz Fesztivál világszínvonalú fellépői, a program exkluzív, valóban prémium, de mégis könnyed hangulata remekül társítható a MINI által képviselt értékekkel, a márka legújabb modelljei pedig láthatóan nagy népszerűséget arattak a látogatók körében. Úgy érezzük, a márka kiváló partnerségre talált a Gere Jazz Fesztivál eseményben” – mondta el Oros Attila MINI márkavezető az esemény kapcsán.

Fotók: Wendl Péter

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés