Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Neil Fiorentinos lesz a BMW Group közép- és délkelet-európai régiójának új elnöke

A BMW AG döntése alapján 2018. szeptember 1-jétől Neil Fiorentinos veszi át a BMW Group közép-és délkelet-európai régiójának irányításáért felelős elnöki feladatokat. Elődje, Christoph von Tschirschnitz a müncheni vállalatcsoporton kívül, új vezetői pozícióban folytatja karrierjét.

Vállalati
·
Emberi erőforrások
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~65,71 KB)
  
Photos(1x, ~30,15 MB)

Christoph von Tschirschnitz a müncheni vállalatcsoporton kívül folytatja pályafutását.

A BMW AG döntése alapján 2018. szeptember 1-jétől Neil Fiorentinos veszi át a BMW Group közép-és délkelet-európai régiójának irányításáért felelős elnöki feladatokat. Elődje, Christoph von Tschirschnitz a müncheni vállalatcsoporton kívül, új vezetői pozícióban folytatja karrierjét.

Christoph von Tschirschnitz 1992-ben csatlakozott a BMW Group-hoz, ahol az elmúlt huszonhat esztendőben számos vezető pozíciót betöltött. Helyet foglalt a BMW Motorrad vállalattervezésért, valamint a divízió kiskereskedelmi stratégiáinak és márkakereskedői hálózatának fejlesztéséért felelős vezetői székekben, majd a BMW ázsiai, csendes-óceáni, afrikai és kelet-európai értékesítési régióinak értékesítési- és marketingrészlegét irányította. Mielőtt a BMW Group közép- és délkelet-európai régiójának elnökévé választották, a most 53 éves szakember a BMW Németország flotta-, vállalat- és ügyfélértékesítési részlegének elnökeként dolgozott. Elnöksége alatt a Münchenben székelő vállalatcsoport közép- és délkelet-európai régiója rekordszintű eladási és nyereségességi mutatókat ért el: Christoph von Tschirschnitz négy kivételesen sikeres esztendeje alatt a BMW és a MINI márka kettőse a Salzburgból irányított tizenkét országban összesen több mint 50 százalékos üzleti növekedést könyvelhetett el. 2017-ben a BMW Group közel 80 000 darab BMW, MINI és BMW i modellt, illetve BMW Motorrad kétkerekűt értékesített a közép- és délkelet-európai régióban 180 márkakereskedésén keresztül, mindvégig átfogó szakértelméről és támogatásáról biztosítva a bajor prémiumgyártó ügyfeleit.

Neil Fiorentinos 1994-ben, Dél-Afrikában kezdte karrierjét a vállalatcsoportnál. Tizenhat esztendővel később a BMW Group Ázsia elnökének választották. Négyéves elnöki munkássága után a jelenleg 50 éves szakember Hollandiába költözött, ahol négy és fél esztendeje tölti be a BMW Group Hollandia ügyvezető igazgatói tisztségét. Három kontinens három különböző értékesítési környezetében megszerzett nemzetközi tapasztalatával Neil Fiorentinos rendkívüli márkakereskedői és beszállítói kapcsolatokkal büszkélkedhet. Munkatársai élén a dél-afrikai szakember nem csupán megőrizte Hollandiában a BMW iránymutatóként betöltött, vezető piaci pozícióját, de egymás után négy esztendőben is rekord értékesítési eredményeket ért el a BMW, a MINI és a BMW Motorrad márkákkal. Új pozíciójában Neil Fiorentinos az Ausztriát, Bulgáriát, Ciprust, Csehországot, Görögországot, Horvátországot, Lengyelországot, Magyarországot, Máltát, Romániát, Szlovákiát, illetve Szlovéniát felölelő közép- és délkelet-európai régió értékesítési- és marketingtevékenységeinek felügyeletéért lesz felelős.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

LA AUTO SHOW 2018.

Los Angeles. 28.11.2018. 
Here you will see the on demand transmission of the BMW Press Conference at the LA Auto Show.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés