Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW i és iPerformance modellek egyre sikeresebbek Magyarországon

Az idei év első nyolc hónapjában már több mint 100 db BMW i3-ast adott el a BMW Magyarországon.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~66,05 KB)
  
Photos(1x, ~6,27 MB)

Az idei év első nyolc hónapjában már több mint 100 db BMW i3-ast adott el a BMW Magyarországon.

Tovább folytatódik a BMW i3 és i8, valamint a BMW iPerformance modellek sikertörténete Magyarországon. Az idei év első nyolc hónapja után 102 db BMW i3 és 7 db BMW i8-as modell került átadásra itthon. A BMW i3-as értékesítése a tavalyi év hasonló időszakához képest 21%-kal bővült, így a BMW i almárka 2014 novemberi bevezetése óta a prémium városi i3-as modell töretlen népszerűségnek örvend.

Az idén májusban érkezett BMW i8 Roadster és a frissített i8 Coupé eladásai is hozzák az elvárt szinteket, az i8 nyitható tetejű verziója további lendületet és vonzerőt adott az értékesítésnek. A modell immár 374 lóerős rendszerteljesítményű, erősebb villanymotorjával, akár 51 km megtételére is képes tisztán elektromos üzemmódban. A nóvumok új színekkel és opciókkal érhetőek el.

A BMW i almárkából kiindulva 2016 nyara óta a BMW Group egy egyedülállóan széles plug-in-hibrid modellkínálatot mutatott be, mellyel sikeresen építi az elektromos meghajtást használó modellek népszerűségét számos kategóriában. A 2018 január-július időszakban a BMW i3 és i8 értékesítés mellett további 127 db BMW iPerformance modellt vettek át az ügyfelek Magyarországon. A jövő technológiáját hagyományos benzinmotorral kombináló iPerformance modellcsalád ezzel 140%-os növekedést mutat, a tavalyi év hasonló időszakához képest, legsikeresebb modellje egyértelműen a tavaly bemutatkozott BMW 530e, mely 252 lóerős rendszerteljesítményével nemcsak kiváló üzleti limuzin, de a mindennapi városi ingázásban is tökéletes partner. A BMW 530e iPerformance modellt a 330e, illetve a 225xe Active Tourer típusok követik a magyarországi népszerűségi sorrendben. A vállalat plug-in-hibrid sikermodelljei közé tartozik a MINI Cooper S E Countryman ALL4 is, mely a prémium kompakt SUV/SAV szegmens továbbra is egyedülálló ilyen jellegű képviselője. A magyar vevők érdeklődését mi sem jelzi jobban, mint hogy a Countryman modellek értékesítése között messze a plug-in-hibrid részaránya a legmagasabb. „A BMW Group Magyarország által kínált tisztán elektromos és plug-in hibrid modellek térnyerése folyamatos. A zöld rendszámhoz biztosított kedvezmények, az elektromobilitás terjedését ösztönző állami támogatás és a széles modellpalettánk vonzó kombináció. Így bízunk benne, hogy 2018-ban ismét az előző éveknél is több ügyfelünk ismerkedik meg a BMW i és iPerformance modellek felvillanyozó vezetési élményével. Globálisan 140 ezer elektromos meghajtást használó autót tervez eladni a vállalat idén, s a régió egyik vezető piacaként ehhez a magyarországi számok is érdemben hozzájárulnak” – mondta el Kiss-Bíró László, a BMW Group Magyarország márkamenedzsere.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ON DEMAND WEBCAST.

Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference and the BMW Group Analyst- and Investor Conference 2019.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés