Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Személyi változások a BMW Groupnál

Új vezető érkezik a BMW Németország értékesítésért és marketingért felelős részlegére, a BMW M GmbH igazgatótanácsa pedig új elnököt kap.

Vállalati
·
Emberi erőforrások
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, 63,2 KB)
  
Photos(4x, 31,96 MB)

Új vezető érkezik a BMW Németország értékesítésért és marketingért felelős részlegére, a BMW M GmbH igazgatótanácsa pedig új elnököt kap.

2018. október 1-jétől Sebastian Mackensen ül be a BMW Németország értékesítésért és marketingért felelős részlegének vezetői székébe. Elődje, Peter van Binsbergen, aki 2015 óta vezeti a BMW Group harmadik legnagyobb piacának értékesítési- és marketingtevékenységeit, októbertől a müncheni központú vállalatcsoport vevőszolgálati részlegének globális vezetőjeként dolgozik tovább. Sebastian Mackensen 2013-tól a MINI globális értékesítési- és marketingvezetői feladatait látta el, majd 2015-ben a brit prémiummárka igazgatójává nevezték ki. Utódját egy későbbi időpontban jelenti be a gyártó.

2018. október 1-jétől a BMW M GmbH háza táján is változás lép életbe, a nagyteljesítményű sportautókat gyártó divízió igazgatótanácsának elnöki székét ugyanis Markus Flasch foglalja el. Az osztrák szakember Franciscus van Meel-től veszi át tisztségét, aki a BMW Group járműfejlesztési részlegének abszolút vezetőjeként tevékenykedik tovább. Markus Flasch, aki nagy motorsport-rajongó hírében áll, legutóbb vezetőként felügyelte az új BMW 8-as sorozat tömegtermelés előtti fejlesztési munkálatait, előtte pedig a BMW Group luxuskategóriájú modelljeinek minőségellenőrzési folyamataiért felelt.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

PARIS MOTOR SHOW.

Here you will see the on demand transmission of the BMW Group Conference.

open streaming site

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés