Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Személyi változások a BMW Groupnál

Új vezető érkezik a BMW Németország értékesítésért és marketingért felelős részlegére, a BMW M GmbH igazgatótanácsa pedig új elnököt kap.

Vállalati
·
Emberi erőforrások
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~62,71 KB)
  
Photos(4x, ~32,09 MB)

Új vezető érkezik a BMW Németország értékesítésért és marketingért felelős részlegére, a BMW M GmbH igazgatótanácsa pedig új elnököt kap.

2018. október 1-jétől Sebastian Mackensen ül be a BMW Németország értékesítésért és marketingért felelős részlegének vezetői székébe. Elődje, Peter van Binsbergen, aki 2015 óta vezeti a BMW Group harmadik legnagyobb piacának értékesítési- és marketingtevékenységeit, októbertől a müncheni központú vállalatcsoport vevőszolgálati részlegének globális vezetőjeként dolgozik tovább. Sebastian Mackensen 2013-tól a MINI globális értékesítési- és marketingvezetői feladatait látta el, majd 2015-ben a brit prémiummárka igazgatójává nevezték ki. Utódját egy későbbi időpontban jelenti be a gyártó.

2018. október 1-jétől a BMW M GmbH háza táján is változás lép életbe, a nagyteljesítményű sportautókat gyártó divízió igazgatótanácsának elnöki székét ugyanis Markus Flasch foglalja el. Az osztrák szakember Franciscus van Meel-től veszi át tisztségét, aki a BMW Group járműfejlesztési részlegének abszolút vezetőjeként tevékenykedik tovább. Markus Flasch, aki nagy motorsport-rajongó hírében áll, legutóbb vezetőként felügyelte az új BMW 8-as sorozat tömegtermelés előtti fejlesztési munkálatait, előtte pedig a BMW Group luxuskategóriájú modelljeinek minőségellenőrzési folyamataiért felelt.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés