Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Az új BMW 3-as limuzin a 2018-as Párizsi Autószalonon ünnepli világpremierjét

A prémium középkategória mértékadó sportlimuzinjának hetedik nemzedékét számos új modell gyűrűjében, az idei év legnagyobb autószalonjának október 2-i nyitónapján mutatja be a BMW.

G20
·
G05
·
G29
·
G15
·
F90
·
3-as sorozat
·
Limousine
·
Europe
·
Paris
·
X5
·
Z4
·
Coupé
·
8-es sorozat
·
BMW M modellek
·
M5
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~83,48 KB)
  
Photos(1x, ~2,2 MB)

A prémium középkategória mértékadó sportlimuzinjának hetedik nemzedékét számos új modell gyűrűjében, az idei év legnagyobb autószalonjának október 2-i nyitónapján mutatja be a BMW.

A BMW 3-as limuzin a bajor prémiumgyártó márkatörténetének eddigi legsikeresebb autója, amely egy modellben egyesíti a BMW iránymutató értékeinek legjavát. A legendás sportlimuzin hetedik generációja a 2018-as Párizsi Autószalon fénypontjaként ünnepli világpremierjét. Az újdonság első ízben a BMW hivatalos párizsi sajtótájékoztatóján, 2018. október 2-án, közép-európai idő szerint délelőtt 9 órakor gurul ki a reflektorfénybe, a bajor prémiummárka számos új modelljének gyűrűjében. Az eseménynek a párizsi autószalon 5-ös csarnokában felépített BMW-stand ad otthont.

Ugyanezen a napon, közép-európai idő szerint délután 16 órakor a média képviselői exkluzív betekintést nyerhetnek a BMW párizsi standján azon formanyelvi részletekbe, vadonatúj technológiai megoldásokba és járműkapcsolati innovációkba, amelyek az új BMW 3-as limuzin karakterét együttesen meghatározzák. A „Get Together – Get Your Story” mottó égisze alatt megrendezendő sajtóesemény keretein belül Harald Krüger, a BMW AG igazgatótanácsának elnöke, a müncheni központú vállalatcsoport igazgatótanácsának három tagja, így Pieter Nota (BMW-értékesítés és márkamarketing), Klaus Fröhlich (járműfejlesztés) és Dr. Nicolas Peter (pénzügy), valamint az egyes járműfejlesztési részlegek megannyi szakértője is mélyebb beszélgetésekbe elegyedik majd az újságírókkal és riporterekkel az új BMW 3-as limuzinról.

A 2018-as Párizsi Autószalonon tartja autószalon-premierjét az új BMW Z4 és az új BMW 8-as Coupé, mialatt a francia fővárosban a BMW X5 negyedik nemzedéke és az új BMW M5 Competition sportlimuzin (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 10,7 – 10,8 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 243 – 246 gramm / km) is világpremierjét ünnepli.

Az üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékeket a legmodernebb autók menetteljesítményét vizsgáló EU-ciklus (NEDC – New European Driving Cycle) tesztkörének mérései szerint, valamint a valós körülmények közötti legdinamikusabb járműhasználat eredményeit vizsgáló, globális szabvány szerint működő tesztciklus (WLTP – Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) mérései szerint számolták ki. Az adatok a gumiabroncs-típusoktól és a felszereltségi szintektől is függnek.

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási, fajlagos szén-dioxid-kibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a „Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról) (Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), kiadványban található, amely minden értékesítési helyen, valamint a Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) társaságtól (D-73760 Ostfildern-Scharnhausen, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html internetes oldalról szerezhető be: Leitfaden CO2 (Guideline CO2) (PDF – 2,7 MB)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

MINI CONCEPT ACEMAN.

Here you can see the world premiere of the MINI Concept Aceman.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés