Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Valóra váltott álmok a velencei Canal Grandén: felülmúlhatatlan vezetési élmény az új BMW 8-as Coupé-val

Egy autó, amelyet a felejthetetlen pillanatok éltetnek: a bajor prémiumgyártó új luxus sportautójának piaci premierjét egy látványos tévéreklám hirdeti, egyenesen az olaszországi lagúnák fővárosának legendás csatornájáról.

G15
·
Coupé
·
8-es sorozat
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~79,5 KB)
  
Photos(11x, ~130,78 MB)

Egy autó, amelyet a felejthetetlen pillanatok éltetnek: a bajor prémiumgyártó új luxus sportautójának piaci premierjét egy látványos tévéreklám hirdeti, egyenesen az olaszországi lagúnák fővárosának legendás csatornájáról.

Az új BMW 8-as Coupé nem pusztán egy sportautó: a modellel a bajor prémiumgyártó új értelmet adott a luxusnak, autóipari álmokat váltott valóra és a vezetés élményének felejthetetlen pillanatait keltette életre. A BMW legújabb, látványos tévéreklámja, amely az új BMW 8-as Coupé piaci premierje apropóján készült el, a korábban átélhetetlen, most először megtapasztalt, vadonatúj vezetési élménnyel valóra váltott álmokat helyezi a középpontba. A videóban a luxus sportautó meghódítja Velence történelmi központját: a káprázatos emlékművek mellett és a legendás Rialtó-híd alatt gurulva az új BMW 8-as Coupé a Canal Grande vonalvezetését térképezi fel – egy olyan útvonalat, amelyen autó még korábban soha nem járt. A reklámfilm egy kisfiú történetét meséli el, akinek évekkel későbbi, velencei vezetési élményével egy gyermekkori álma válik valóra. A nézők eközben korábban nem látott perspektívákból láthatják az olaszországi lagúnák fővárosát, a vezetés élményének olyan felülmúlhatatlan pillanataival megfűszerezve, amelyek mindeddig elképzelhetetlenek voltak.

A Daniel Wolfe rendezésében készült alkotás 15, 30 és 45 másodperces verziókban lesz látható. A kisfilm főszereplője egy fiatal velencei férfi, aki már gyermekként rátalált az autók, de különösképpen a BMW iránti rajongásra. A kisfiú kedvenc játéka egy BMW M1 autómodell volt, a motortechnológia rejtelmeibe pedig egy hajóépítő barátja révén nyert betekintést. Egy olyan városban azonban, ahol a hajók jelentik az egyetlen közlekedési eszközt, a főszereplő vezetés élménye iránt érzett, csillapíthatatlan vágya kielégítetlen maradt. A tinédzserként így elköltöző fiú csak jó néhány év múlva tér vissza Velencébe, hogy valóra váltsa gyermekkori álmát – az új BMW 8-as Coupé-val, amellyel keresztülvezet a Canal Grande egyedülálló, pontonokból megépített útvonalán.

A forgatókönyv a korábban lehetetlennek vélt gondolatok megvalósítását és az évek óta érlelt álmok valóra váltását helyezi a középpontba. „Luxusszínvonalú modelljeinkkel azon ügyfeleinket szólítjuk meg, akik ki mernek próbálni új dolgokat és messze túljutnak az elképzelhető határokon” – nyilatkozta Uwe Dreher, a BMW, a BMW i és a BMW M márkák nemzetközi kommunikációs vezetője. „Ezen célcsoportunknak olyan színvonalú vezetési élményt kínálunk fel, amely az exkluzivitás és a progresszív luxus iránti vágyaikat egyaránt kielégíti” – tette hozzá.

Az új BMW 8-as Coupé reklámfilmjének forgatási munkálataihoz a velencei hatóságok engedélyezték – a város történetében most először –, hogy a BMW Group egy pontonfolyosót telepítsen a város történelmi központjában húzódó Canal Grande csatornán. A lélegzetelállító vízi útvonalra, amelyen évszázadok óta gondolák, vaporettik és motorcsónakok jelentik a közlekedési eszközt, az új BMW 8-as Coupé a vezetés élményének vérbeli úttörőjeként érkezett meg – a szó szoros értelmében új utat jelölve ki. A szenzációs felvételek némelyikét drónokkal rögzítették, a reklámfilm pedig a világ minden táján kiválasztott televíziós csatornákon és online felületeken köszön majd vissza.

Az új BMW 8-as Coupé piaci premierje apropóján felépített kampányt a BMW Group a Serviceplan Campaign International közreműködésével váltotta valóra. A televíziós reklámfilmet a Facebookon, az Instagramon és a YouTube-on is átfogó médiaaktivitás egészíti majd ki. Az új BMW 8-as Coupé reklámfilmjének forgatási előkészületeiről, megoldásairól és érdekességeiről egy hosszabb dokumentumfilm is készül, amelyet az egyébként autómentes Velence izgalmas háttérinformációi színesítenek. „Az új BMW 8-as Coupé piaci premierje apropóján felépített kampány nem csupán az újdonság egyedi karakterét, de luxusszínvonalú modelljeink érzelmekben gazdag erőtöbbletét és a BMW márka innovációs erősségét is kifejezi” – mondta Kirsty Skinner-Gerth, a BMW Group nemzetközi kampányokért, műalkotásokért, filmekért és szórakoztató marketingért felelős részlegének vezetője.

Azáltal, hogy az új BMW 8-as Coupé modellt Velence történelmi háttere előtt mutatja be, a bajor prémiumgyártó tovább folytatja a luxus teljesítményű modellek szegmensében nemrégiben útnak indított, modellújításra koncentráló kampányát. A kategória képviselői egy merőben új márkalogót viselnek, teljes egészében kiírva a gyártó nevét: BAYERISCHE MOTOREN WERKE. A márka luxusszegmensben előirányzott fokozott jelenléte a BMW Group „Strategy NUMBER ONE > NEXT” vállalati stratégiájának egyik meghatározó célkitűzése, amellyel a müncheni központú vállalatcsoport hosszú távon is bebiztosítja fenntartható növekedését.  Az exkluzív modelleken én a kivételes szolgáltatásokon felül a BMW egy felülmúlhatatlan élményekre épülő világot épít fel a luxusautók egyre növekvő szegmensében, megismételhetetlen, inspiráló pillanatokkal múlva felül a vezetés színtiszta élményét.

Az üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási értékeket a legmodernebb autók menetteljesítményét vizsgáló EU-ciklus (NEDC – New European DrivingCycle) tesztkörének mérései szerint, valamint a valós körülmények közötti legdinamikusabb járműhasználat eredményeit vizsgáló, globális szabvány szerint működő tesztciklus (WLTP – WorldwideHarmonizedLightVehicle Test Procedure) mérései szerint számolták ki. Az adatok a gumiabroncs-típusoktól és a felszereltségi szintektől is függnek.

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási, fajlagos szén-dioxid-kibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a „LeitfadenüberKraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den StromverbrauchneuerPersonenkraftwagen” (Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról) (Guidelineforfuelconsumption, CO2 emissions and electricpowerconsumption of newpassengercars), kiadványban található, amely minden értékesítési helyen, valamint a Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) társaságtól (D-73760 Ostfildern-Scharnhausen, HellmuthHirthStr. 1.) vagy a http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html internetes oldalról szerezhető be: Leitfaden CO2 (Guideline CO2) (PDF – 2,7 MB)

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés