Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Az új BMW C 400 GT.

Az új BMW C 400 GT: a középkategóriájú robogók Gran Turismo modellje a színvonalas kényelem és dinamika, illetve a robogózás legintenzívebb élménye szolgálatában.

 

Press Contact.

Balazs Zambo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555-163

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~843,5 KB)
  
Photos(37x, ~109,18 MB)

A BMW C 600 Sport és a BMW C 650 GT - mint a nagyméretű robogók (Maxi-Scooter) piaci szegmensének prémiummodelljei - megjelenésével a BMW Motorrad új kínálat alapjait fektette le 2011-ben a nagyvárosi mobilitás területén. 2017 őszén a C 400 X formájában a középkategóriájú robogók (Midsize-Scooter) piaci szegmensének dinamikus prémiummodelljével bővült a kínálat, most pedig új BMW C 400 GT robogójával a BMW Motorrad egy - a még magasabb színvonalú kényelem és túrakvalitások jegyében született - Gran Turismo modellt kínál. Legyen szó nagyvárosi robogózásról, munkába járásról vagy élvezetes hétvégi túrázásról, az új C 400 GT mindenkor tökéletes partner a szabadidő kellemes eltöltésében két keréken – s nem csupán szólóban, hanem akár kettesben is.

 

Erőteljes, optimalizált hatásfokú, egyhengeres motor CVT-sebességváltóval, hatékony rezgécsillapítással és kipörgésgátlóval (ASC)

A C 400 GT hajtásáról – akárcsak a C 400 X esetében – optimalizált hatásfokú, egyhengeres erőforrás gondoskodik, mégpedig 34 lóerős (25 kW) teljesítménnyel. Az erőátvitel feladatát fokozatmentes CVT-sebességváltó, valamint nagy torziós merevségű – a lehető legalacsonyabb rezgésszint és ezzel a legmagasabb színvonalú kényelem szolgálatában innovatív ágyazással csatlakozó – motor-lengőkar egység látja el. A gyorsítások alatti – még síkos útfelületen is – fokozott biztonságról a kipörgésgátló (ASC) gondoskodik.

 

Robusztus acélcső-váz, teleszkópvilla és nagyteljesítményű fékberendezés blokkolásgátlóval (ABS)

Akárcsak a BMW C 400 X, az új C 400 GT is robusztus acélcső-vázra épül, míg a rugózás és a csillapítás feladatát elöl teleszkópvilla, hátul pedig két rugóstag látja el. Hangolásukat és a rugóútjaikat úgy választották meg a mérnökök, hogy a sportosan dinamikus robogózás élménye magas színvonalú kényelemmel párosuljon. Tekintélyes fékteljesítménnyel, így kiváló biztonsággal szolgál az első kettős, illetve a hátsó szimpla tárcsafék, valamint az alapkivitelhez tartozó blokkolásgátló berendezés (ABS).

 

LED-világítástechnika már alapkivitelben és BMW Motorrad Connectivity gyári extrafelszerelésként

A szériakivitel nagy fényerejű LED-világítástechnikája mellett az új BMW C 400 GT a connectivity területén is új és ebben a piaci szegmensben mindeddig ismeretlen különlegességeket kínál. Ennek megfelelően gyári extrafelszerelésként 6,5 col képátlójú, színes TFT-kijelzővel szerelt multifunkciós kombinált műszeregység is rendelkezésre áll. A BMW Motorrad továbbfejlesztett multifunkciós kezelőegységéről (Multi-Controller) kínált integrált kezelés révén a motoros gyorsan és anélkül vezérelheti a jármű- és connectivity-funkciókat, hogy azok közben elvonnák figyelmét a forgalomról. A menet közben is kényelmes telefonálás és zenehallgatás mellett az új connectivity-kínálat például a mindennapokban is kiválóan használható, praktikus nyílnavigációt is nyújt.

 

Modern és innovatív dizájn fokozott szél- és esővédelemmel, illetve rakodóhelyek átgondolt koncepciója a Flexcase megoldásával

Formai nyelvezete tekintetében a BMW C 400 GT is már első pillantásra a BMW Motorrad C-családjának tagjaként azonosítható, hangsúlyosan elegáns és funkcionális megjelenéssel – s mindenkor, akár két személlyel is készen a könnyed nagyvárosi robogózásra vagy akár a túrákra. Elölnézetét a fénycsövekkel kialakított és egyedi stílusú extrafelszerelésként rendelhető LED-technikájú nappali menetfény jellemezte, kettős osztású és aerodinamikus LED-fényszórója határozza meg, de a középkategóriájú robogók piaci szegmensének új Gran Turismo modellje integrált irányjelzőkkel kialakított, harmonikus formavilágú burkolataival is egyértelműen kitűnik vetélytársai közül. A C 400 X modelléhez képest magasabb szélvédő biztosította fokozott szél- és esővédelemmel, illetve rakodóhelyek átgondolt koncepciójával – két integrált rakodórekesszel és a kényelmes, duplaülés alatti Flexcase megoldással – az új középkategóriájú robogó mindent tud, amit a mindennapos és a túrahasználat megkíván. További színvonalas kényelmi felszerelésként az új C 400 GT már alapkivitelében kínálja a kulcsnélküli indítást (Keyless Ride), a gyújtáskapcsoló, a kormányzár, az ülés, a tanksapka és a rakodórekeszek különösen komfortos kezelésével. Az új C 400 GT emellett önálló első-támlával kialakított üléssel, valamint az utaslábtartót felváltó lábtartó-pad kínál még színvonalasabb kényelmet.

 

Vonzó színösszeállítások különböző karakterrel

Az új BMW C 400 GT háromféle színváltozatban szerepel a kínálatban. A fehér (Alpine White) fényezéssel különösen jól érvényesülhet az új robogó egyedi formai nyelvezete, emellett friss és könnyed árnyalatként az új Gran Turismo olyan további alapvető erényeit emeli ki, mint az agilitás, a könnyű felszállás, illetve az egyszerű használhatóság. A szürke (Moonwalk Grey metallic) ezzel szemben a dinamikus Gran Turismo modern és egyéni karakterét hangsúlyozza. E szín különösen korszerű hatást kölcsönöz az új C 400 GT számára, egyben ízléses összképet alkot a különböző kontrasztárnyalatokkal. Harmadik színvariációként a fekete (Blackstorm metallic) szerepel a palettán, amely az új C 400 GT nemes és igényes megjelenését emeli ki.

 

Az új BMW C 400 GT különlegességei – Áttekintő

 

 • Optimalizált hatásfokú, egyhengeres motor 350 köbcentiméter összlökettérfogattal, magas forgatónyomaték-szinttel és CVT-sebességváltóval

 

 • Különösen könnyű konstrukció, nedveskarteres kenési rendszerrel

 

 • 25 kW (34 LE) / 7500 min-1 és 35 Nm / 6000 min-1

 

 • Elektronikus benzinbefecskendezés, digitális motorszabályzás és kipörgésgátló (ASC)

 

 • Robusztus acélcső-váz

 

 • Nagy torziós merevségű motor-lengőkar egység a lehető legcsekélyebb rezgésátvitel jellemezte, innovatív ágyazásokkal

 

 • Elöl teleszkópvilla, hátul két rugóstag bőséges rugóúttal

 

 • Nagyteljesítményű fékberendezés blokkolásgátló berendezéssel (ABS)

 

 • Utaslábtartók helyett lábtartó-pad

 

 • Önálló első háttámlával kialakított ülés

 

 • Már alapkivitelben LED-világítástechnika

 

 • Extrafelszerelésként LED-technikájú nappali menetfény

 

 • Már alapkivitelben kulcsnélküli indítás (Keyless Ride)

 

 • Connectivity: multifunkciós kombinált műszeregység 6,5 col képátlójú színes TFT-kijelzővel, illetve számos gyári extrafelszerelésként rendelhető további megoldással

 

 • Dinamikus, semmi mással össze nem téveszthető dizájn

 

 • Fokozott szél- és esővédelem, kifinomult ergonómia

 

 • Rakodóhelyek bőséges kínálata két integrált rakodórekesszel és a Flexcase megoldással

 

Vonzó színösszeállítások különböző karakterrel

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés