Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Jövőbiztos vállalati felépítés: a BMW Group átszervezi dizájnrészlegeit

A Rolls-Royce luxusautók formanyelvéért felelős vezetői feladatokat Jozef Kaban, a BMW márka dizájnrészlegének irányítását pedig Domagoj Dukec veszi át.

Rolls-Royce
·
Products
·
Emberek
·
Formatervezés, koncepciók és tanulmányok
·
BMW Design
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

A Rolls-Royce luxusautók formanyelvéért felelős vezetői feladatokat Jozef Kaban, a BMW márka dizájnrészlegének irányítását pedig Domagoj Dukec veszi át.

A hosszú távon fenntartható, minden eddiginél strukturáltabb, jövőbiztos vállalati felépítés érdekében a BMW Group 2019. április 1-jei hatállyal átszervezi járműkialakításra, formanyelvre és dizájnra szakosodott divízióját. Jozef Kaban, aki eddig a BMW márka formatervezési részlegét irányította, az év második negyedévétől kezdve a Rolls-Royce luxusautók kialakításáért felelős vezetői feladatokat látja el. A BMW márka dizájnrészlegének irányítását ezzel párhuzamosan Domagoj Dukec veszi át, aki a BMW i és a BMW M modellek formanyelvét megálmodó tervezőrészlegek vezetője is egyben. A lépéssel a BMW jövőbeni modelljei még inkább összehangolt dizájn mentén, mégis egyedi karakterekként láthatnak napvilágot.

„A BMW Group dizájnrészlegeinek átszervezése a jövő iránti elköteleződés színtiszta szimbóluma. Az új felállás még hatékonyabb, még gyorsabb és még agilisabb formatervezési folyamatokat garantál, miközben az új irányítási szemléletek egyértelműen meghatározzák és a jövő elvárásaihoz igazítják az egyes márkák eltérő dizájntrendjeit” – nyilatkozta Adrian van Hooydonk, a BMW Group vezető formatervezője március 29-én, pénteken Münchenben.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés