Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Jövőbiztos vállalati felépítés: a BMW Group átszervezi dizájnrészlegeit

A Rolls-Royce luxusautók formanyelvéért felelős vezetői feladatokat Jozef Kaban, a BMW márka dizájnrészlegének irányítását pedig Domagoj Dukec veszi át.

Rolls-Royce
·
Products
·
Emberek
·
Formatervezés, koncepciók és tanulmányok
·
BMW Design
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~69,99 KB)
  
Photos(1x, ~3,54 MB)

A Rolls-Royce luxusautók formanyelvéért felelős vezetői feladatokat Jozef Kaban, a BMW márka dizájnrészlegének irányítását pedig Domagoj Dukec veszi át.

A hosszú távon fenntartható, minden eddiginél strukturáltabb, jövőbiztos vállalati felépítés érdekében a BMW Group 2019. április 1-jei hatállyal átszervezi járműkialakításra, formanyelvre és dizájnra szakosodott divízióját. Jozef Kaban, aki eddig a BMW márka formatervezési részlegét irányította, az év második negyedévétől kezdve a Rolls-Royce luxusautók kialakításáért felelős vezetői feladatokat látja el. A BMW márka dizájnrészlegének irányítását ezzel párhuzamosan Domagoj Dukec veszi át, aki a BMW i és a BMW M modellek formanyelvét megálmodó tervezőrészlegek vezetője is egyben. A lépéssel a BMW jövőbeni modelljei még inkább összehangolt dizájn mentén, mégis egyedi karakterekként láthatnak napvilágot.

„A BMW Group dizájnrészlegeinek átszervezése a jövő iránti elköteleződés színtiszta szimbóluma. Az új felállás még hatékonyabb, még gyorsabb és még agilisabb formatervezési folyamatokat garantál, miközben az új irányítási szemléletek egyértelműen meghatározzák és a jövő elvárásaihoz igazítják az egyes márkák eltérő dizájntrendjeit” – nyilatkozta Adrian van Hooydonk, a BMW Group vezető formatervezője március 29-én, pénteken Münchenben.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés

BMW Group Streaming

LIVE STREAMING.

Open Streaming Page

Here you can see the on-demand streams of the latest BMW Group press events. 

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés