Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Új vezető a MINI élén

Bernd Körber visszatért a legendás brit márkához.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Emberek
·
További személyek a BMW csoportnál
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Bernd Körber visszatért a legendás brit márkához.

2019. április 1-jétől Bernd Körber foglal helyet a MINI márkaigazgatói székében. A negyvennégy esztendős szakember ezzel visszatért a legendás brit márkához, amelynek márkafejlesztési részlegén már a BMW Group háza táján felépített pályafutása 2003-as kezdetekor is tevékenykedett. Bernd Körber ezt követően a MINI marketingépítési és termékmenedzsmenti részlegein dolgozott, majd mielőtt 2010-ben a BMW márkához igazolt, a MINI nemzetközi márkafejlesztéséért volt felelős. A bajor prémiummárka színeiben előbb a termékportfóliót kidolgozó stratégiai csapat irányítási feladatait látta el, majd Kínába költözött, ahol a BMW üzleti fejlesztéséért volt felelős. Miután visszatért Münchenbe, Bernd Körber a bajor prémiummárka nemzetközi márkastratégiával és márkafejlesztéssel foglalkozó részlegeit irányította.

„Bernd Körber személyében egy tapasztalt és abszolút jártas vezető érkezik a MINI élére” – mondta Pieter Nota, a BMW AG igazgatótanácsának BMW-értékesítésért, márkamarketingért és ügyfélszolgálati részlegért felelős tagja. „Várakozással tekintek a közös munka elé, amelynek gyümölcseként a MINI márkát a tisztán elektromos meghajtású, dinamikus, nagyvárosi jövő felé kormányozzuk” – tette hozzá.

2019-ben a brit prémiumgyártó a sorozatgyártásban kínált első tisztán elektromos meghajtású MINI modellel bővíti tovább hálózatról tölthető portfólióját, a MINI Cooper SE modellt pedig további hálózatról tölthető gépkocsik követik majd. 2020-ban a márka a valaha készült leggyorsabb MINI-ről, az új John Cooper Works GP modellről is lerántja a leplet.

Bernd Körber elődje, Sebastian Mackensen 2018. októberétől a BMW Group Németország értékesítési vezetőjeként dolgozik tovább.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming

JAPAN MOBILITY SHOW.

Tokyo. Follow the webcast of the BMW Group press conference at the Japan Mobility Show 2023.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés