Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

Új vezető a MINI élén

Bernd Körber visszatért a legendás brit márkához.

Vállalati
·
Értékesítés és marketing
·
Emberek
·
További személyek a BMW csoportnál
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~66,51 KB)
  
Photos(2x, ~1,98 MB)

Bernd Körber visszatért a legendás brit márkához.

2019. április 1-jétől Bernd Körber foglal helyet a MINI márkaigazgatói székében. A negyvennégy esztendős szakember ezzel visszatért a legendás brit márkához, amelynek márkafejlesztési részlegén már a BMW Group háza táján felépített pályafutása 2003-as kezdetekor is tevékenykedett. Bernd Körber ezt követően a MINI marketingépítési és termékmenedzsmenti részlegein dolgozott, majd mielőtt 2010-ben a BMW márkához igazolt, a MINI nemzetközi márkafejlesztéséért volt felelős. A bajor prémiummárka színeiben előbb a termékportfóliót kidolgozó stratégiai csapat irányítási feladatait látta el, majd Kínába költözött, ahol a BMW üzleti fejlesztéséért volt felelős. Miután visszatért Münchenbe, Bernd Körber a bajor prémiummárka nemzetközi márkastratégiával és márkafejlesztéssel foglalkozó részlegeit irányította.

„Bernd Körber személyében egy tapasztalt és abszolút jártas vezető érkezik a MINI élére” – mondta Pieter Nota, a BMW AG igazgatótanácsának BMW-értékesítésért, márkamarketingért és ügyfélszolgálati részlegért felelős tagja. „Várakozással tekintek a közös munka elé, amelynek gyümölcseként a MINI márkát a tisztán elektromos meghajtású, dinamikus, nagyvárosi jövő felé kormányozzuk” – tette hozzá.

2019-ben a brit prémiumgyártó a sorozatgyártásban kínált első tisztán elektromos meghajtású MINI modellel bővíti tovább hálózatról tölthető portfólióját, a MINI Cooper SE modellt pedig további hálózatról tölthető gépkocsik követik majd. 2020-ban a márka a valaha készült leggyorsabb MINI-ről, az új John Cooper Works GP modellről is lerántja a leplet.

Bernd Körber elődje, Sebastian Mackensen 2018. októberétől a BMW Group Németország értékesítési vezetőjeként dolgozik tovább.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés

BMW Group Streaming

LIVE STREAMING.

Open Streaming Page

Here you can see the on-demand streams of the latest BMW Group press events. 

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés