Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

VI. Balatonfüred Concours d’Elegance a BMW Group Magyarország támogatásával

Május első hétvégéjén rendezik meg hatodik alkalommal a régiónk egyik legnagyobb klasszikus járműkülönlegességeket felvonultató seregszemléjét, a Balatonfüred Concours d’Elegance-t.

Vállalati
·
Örökség
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~69,84 KB)
  
Photos(1x, ~7,57 MB)

Május első hétvégéjén rendezik meg hatodik alkalommal a régiónk egyik legnagyobb klasszikus járműkülönlegességeket felvonultató seregszemléjét, a Balatonfüred Concours d’Elegance-t.

Május 3-a és 5-e között ismét a lenyűgöző autócsodáké lesz a főszerep a Balaton északi partján: több mint ötven különleges, gyönyörű vagy éppen meghökkentő oldtimer és youngtimer jármű érkezik szerte Európából a balatonfüredi Tagore sétányra. A tavaly mintegy 20 000 látogatót vonzó, a FIVA (Fédération Internationale des Véhicules Anciens / Történelmi Járművek Nemzetközi Szövetsége) által akkreditált esemény idén is a BMW Group Magyarország kiemelt támogatását élvezi.

A kiállított járművek között megtalálhatóak lesznek a vasfüggöny mögötti autóipar remekei, a 30-as évek gengszterautói az Egyesült Államokból és sok további különlegesség mellett art déco alkotások is. A rangidősök dobogóját egy 1904-es Aster, egy 1907-ben gyártott Lorraine-Dietrich és egy 1914-es FN foglalja majd el.   

A háromnapos program egy hagyományosnak mondható Győrből induló kergetőzéssel indul május 3-án, pénteken délután. A járművek a Tagore sétányra 16 óra körül futnak be, a szépségverseny pedig szombat reggel kezdődik. A 14 kategóriában megmérettetett járművek kora estig tekinthetők meg a mólón. A VI. Balatonfüred Concours d’Elegance díjátadója vasárnap dél körül kezdődik, az ünnep zárásaként a járművek tiszteletkört tesznek Balatonfüred útjain.

A klasszikus járműcsodák mellett a Balatonfüred Concours d’Elegance látogatói a BMW Group jövőbe mutató modelljeit is megtekinthetik a Tagore sétányon: a nagyközönség előtt Balatonfüreden debütál a teljesen megújult 7-es BMW limuzin, a bajor prémiumgyártó új luxus SAV modellje, az X7, valamint a BMW 8-as Cabrio is, melyek látványosan képviselik a BMW Group exkluzív, luxus vonalát. A Balaton parton megtekinthetőek lesznek a MINI újdonságai, valamint a BMW Motorrad legfrissebb kétkerekű kínálata is.

Az ingyenesen látogatható VI. Balatonfüred Concours d’Elegance rendezvénnyel kapcsolatban a http://balatonfuredconcours.eu/ weboldalon minden fontos információ megtalálható.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE

Munich, 18 March 2020. 
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference 2020.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés