Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

München szívében nyílik meg a MINI Pavillon

A brit prémiumgyártó öt partnerrel közreműködve váltja valóra Bajorország fővárosában az exkluzív kereskedések, a nagyvárosi közösségi terek és az innovatív kikapcsolódás hangulatának harmonikus koncepcióját. Az október 12-én megnyíló MINI Pavillon az első tisztán elektromos meghajtású MINI modellnek is teret enged.

Lifestyle
·
Lifestyle események
·
Értékesítés és marketing
·
MINI E
·
Vállalati
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~75,21 KB)
  
Photos(1x, ~2,65 MB)

Related Links.

A brit prémiumgyártó öt partnerrel közreműködve váltja valóra Bajorország fővárosában az exkluzív kereskedések, a nagyvárosi közösségi terek és az innovatív kikapcsolódás hangulatának harmonikus koncepcióját. Az október 12-én megnyíló MINI Pavillon az első tisztán elektromos meghajtású MINI modellnek is teret enged.

2019. október 12-én megnyitja kapuit a müncheni Lenbachplatz téren a MINI Pavillon, amely a Neue Maxburg épületének koncepcióját továbbgondolva kínál újabb rendhagyó találkozási pontot a bajor főváros lakosainak. Az exkluzív kereskedések, a nagyvárosi közösségi terek és az innovatív kikapcsolódás hangulatának harmonikus koncepciójaként megálmodott épületet a MINI a Herzog, a MATES, a VIU, a Harman Kardon és a BARBER HOUSE közreműködésével váltotta valóra: a látogatók beülhetnek egy baráti kávéra a Herzog bárban, dolgozhatnak a közösségi munkahelyek specialistájaként ismert MATES munkaállomásain, időpontot foglalhatnak a BARBER HOUSE szolgáltatásaira, új szemüveget vásárolhatnak a VIU üzletében és kikapcsolódhatnak kedvenc zenéjükkel a Harman Kardon Lounge-ban – mindezt egyetlen tető alatt. A MINI Pavillon ráadásul a brit prémiumgyártó aktuális modellpalettájának összes megrendelhető négykerekűjét is felvonultatja és kézzelfogható tesztidőpontokat kínál, a forradalmi épület pedig konferenciák, üzleti rendezvények és kulturális események helyszínének is kiváló.

A MINI Pavillon a Neue Maxburg épületének időtlen építészeti stílusát csúcstechnológiás műszaki megoldásokkal kombinálja. Az 1960-as években épült épületet 2003-tól bemutatóteremként használták, így az úttörő nagyvárosi koncepció a Neue Maxburg stílusában gyökerező művészeti irányzat és a kortárs igények mentén alkalmazott innovációk egyedülálló szimbiózisának tekinthető. Az épületet az elmúlt időszakban teljes egészében felújították, hogy a pihenés, az információáramlás, a munka, a közösségi kapcsolatok és a bevásárlás magával ragadó koncepciójaként nyithassa meg újra kapuit.

„Nagyvárosi márkaként a MINI mindig is a belvárosi nyüzsgés középpontjában állt. Izgalmas partnereinkkel kidolgozott újabb nagyvárosi koncepciónk is ezt a filozófiát erősíti tovább, miközben München minden lakosának és látogatójának vonzó találkozási alternatívát kínál” – mondta Bernd Körber, a MINI márkaigazgatója.

A MINI Pavillon megnyitójának egyik fénypontja az első tisztán elektromos meghajtású MINI modell, a MINI Cooper SE (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 0,0 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 14,8 – 16,8 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 0 gramm / km) lesz, amely a nagyvárosokban és agglomerációikban lakó embereknek kívánatos, megbízható és hosszú távon fenntartható mobilitási megoldást jelent.

Nyitás 2019. október 12-én

A MINI Pavillon 2019. október 12-én, szombaton délelőtt 11 órakor nyitja meg először kapuit. Partnerei különleges akciókkal és programokkal várják az első látogatókat (http://www.muenchen.mini.de/de_DE/mini-pavillon.html), a háttérzenét pedig DJ Zoom.Like szolgáltatja majd. Este 18 és 20 óra között a brit-német dalszövegíró, Paul Holland koncertje zárja a megnyitót.

A nagyvárosi koncepció partnerei

A vendéglátás szakértőjeként ismert Herzog egy exkluzív bárral képviselteti magát a MINI Pavillonban. Az étteremtrendek iránymutató vállalkozásaként a Herzog hamisítatlan módon kombinálja az üzleti élet hangulatát, a bevásárlóközpontok fesztelenségét, a történelmi érdekességeket és a prémium életstílust. A MINI Pavillon Herzog bárja mindenkit lenyűgöz, aki változatos környezetben kíván elfogyasztani egy kávét vagy elkölteni egy ebédet.

A MATES a közösségi munkahelyek specialistájaként kínál munkaállomásokat a Münchenben dolgozó kreatív szakembereknek, modern irodákkal és tárgyalókkal, amelyeket bárki rugalmasan lefoglalhat egy órára, vagy akár egy teljes napra. A MINI Pavillonban a MATES a müncheni Lehel és Maxvorstadt után immár harmadik közösségi munkahelyét nyitja meg.

A VIU a kézzel készített, kivételesen magas minőségű szemüvegek szakértője, amely az időtlen dizájn és az innovatív technológia találkozása mentén kínál ügyfeleinek szemüvegeket és napszemüvegeket. A VIU messze földön híres korrekt árairól és átlátható gyártási folyamatairól.

A Harman Kardon egy zenei élményre kihegyezett Lounge helyiséget épített ki a MINI Pavillonban, ahol a MINI és a márka ügyfelei prémium környezetben élhetik át a tökéletes hangzás varázslatos élményét. A Harman Kardon Lounge-ban a látogatók csendes, pihentető környezetben próbálhatják ki a MINI modellpalettájának aktuális tagjait, a kellemes háttérzenét pedig a Harman Kardon zenerendszerei szolgáltatják – nem csupán a Lounge-ban, de a négykerekűkben is.

A BARBER HOUSE mesterei eközben lesik a stílusos férfiak kívánságát, legyen szó akár hajvágásról, akár szakállformázásról, akár csak egy kis igazításról. A MINI Pavillonban megnyíló szolgáltatónál garantált az egyedi stílus, amely kiforrott szaktudással és prémium minőségű kiszolgálással párosul.

A MINI Pavillonban felsorakozott MINI modelleket a MINI München értékesítői ismertetik meg a látogatókkal. Munkájukat a virtuális valóság is segíti, amelynek köszönhetően a brit prémiummárka leendő ügyfelei realisztikus formában, nagyméretű monitorokon és VR szemüvegeken keresztül is átélhetik a MINI gokartos vezetési élményét és hamisítatlan életstílusát – a MINI által fémjelzett „kreatív helykihasználás” egyfajta modern értelmezéseként.

A MINI Cooper SE

Első tisztán elektromos meghajtású modelljével a MINI ismét mércét állít a nagyvárosi közlekedésben. Hatvan esztendővel ezelőtt a klasszikus Mini a lehető legkisebb alapterületen kínálható kényelmes utastér koncepciójával robbant be a köztudatba, a márka 2001-es feltámasztása óta pedig a MINI a kreatív helykihasználás és az egyedülálló vezetési élmény meghatározó etalonja a prémium kisautó szegmensben. A tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE most a vezetés vérpezsdítő élményét hosszú távon fenntartható formában kínálja fel a nagyvárosokban és agglomerációikban lakó ügyfeleknek.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

My.PressClub Bejelentkezés
 

BMW Group Streaming.

ANNUAL ACCOUNTS PRESS CONFERENCE

Munich, 18 March 2020. 
Here you can see the webcast of the BMW Group Annual Accounts Press Conference 2020.

Open Streaming Page

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés