Do you need help? Please contact our support team from 9 to 17 CET via support.pressclub@bmwgroup.com.

PressClub Magyarország · Article.

A BMW M és a Les Voiles de Saint-Tropez

A vitorlás szezon végét jelentő tradicionális regatta fényét a BMW Vision M NEXT tanulmányautó és számos exkluzív BMW M modell emelte a Francia Riviérán.

G14
·
G15
·
Coupé
·
BMW M modellek
·
Cabrio
·
M850i
 

Press Contact.

Andras Salgo
BMW Magyarország

Tel: +36-29-555115

send an e-mail

Downloads.

  
Attachments(1x, ~78,7 KB)
  
Photos(11x, ~16,38 MB)

A vitorlás szezon végét jelentő tradicionális regatta fényét a BMW Vision M NEXT tanulmányautó és számos exkluzív BMW M modell emelte a Francia Riviérán.

A BMW M divízió a jövőbe mutató BMW Vision M NEXT tanulmányautóval és egy BMW M850i Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 9,7 – 9,8 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 221 – 224 gramm / km)* vezette elegáns flottával ünnepelte szeptember 28. és október 6. között a Francia Riviérán az idei vitorlás szezon végét, a jachtsport és a vitorlázás szerelmeseinek gyűrűjében. A BMW Group 2015-ben állt hivatalos autóipari partnerként a Les Voiles de Saint-Tropez regatta mellé, amely immár húsz éve bocsátja közös vízre a hajóépítés évszázados történetének legendáit és a jacht-technológia legfejlettebb innovációit. Idén a regatta Wally Class kategóriájának győztesét a bajor prémiumgyártó BMW Trophy különdíjjal is jutalmazta. A lélegzetelállító flottában több mint háromszáz vízi jármű gyűlt össze, a XX. század elején megrendezett Amerika Kupán is részt vett, fenséges J-class jachtoktól kezdve, a szénszálból készült hajótestre tervezett legmodernebb innovációkig – amely kiválóan passzol a BMW Vision M NEXT tanulmányautó forradalmi karakteréhez. A Les Voiles de Saint-Tropez vitorlásverseny október 4-6. közötti záró hétvégéjével párhuzamosan a bajor prémiumgyártó a Német Túraautó Bajnokság (DTM) Hockenheimringen megrendezett szezonzáró futamán az új BMW X5 M és az új BMW X5 M Competition (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 12,8 – 13,0 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 291 – 296 gramm / km)*, valamint az új BMW X6 M és az új BMW X6 M Competition (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 12,5 – 12,7 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 284 – 289 gramm / km)* németországi premierjét is megtartotta.

A Les Voiles de Saint-Tropez a Francia Riviérán megrendezett vitorlásversenyek csúcspontja, amelyen idén a BMW Yachtsport és a BMW Franciaország mintegy kétszáz vendéget látott vendégül exkluzív szezonzáró partiján. A meghívott vendégek élőben hallgathatták meg Renzo Vitale zeneművész azon modern hangdizájnját, amelyet kifejezetten a BMW Vision M NEXT tanulmányautóhoz komponált. Az egybegyűlteket Dr. Nicolas Peter, a BMW AG igazgatótanácsának pénzügyekért felelős tagja és Vincent Salimon, a BMW Franciaország ügyvezető igazgatója köszöntötte. A vendégek nem csupán a BMW Vision M NEXT tanulmányautót csodálhatták meg testközelből, de a BMW M850i Coupé luxusmodellt, a BMW M135i xDrive prémium kompaktot (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 6,8 – 7,1 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 155 – 162 gramm / km)*, valamint a BMW M2 Competition (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 9,8 – 10,0 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 224 – 227 gramm / km)*, a BMW M4 Competition (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 9,3 – 10,0 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 213 – 227 gramm / km)* és a BMW M5 Competition (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 10,5 – 10,6 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 238 – 241 gramm / km)* sportautókat is.

*Az átlagos üzemanyag-fogyasztásra és kombinált károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a valós körülmények közötti legdinamikusabb járműhasználat eredményeit vizsgáló, globális szabvány szerint működő tesztciklus (WLTP – Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) mérései szerint számolták ki, majd az adatokat a legmodernebb autók menetteljesítményét vizsgáló EU-ciklus (NEDC – New European Driving Cycle) megegyező értékei szerint konvertálták át. Az adatok a gumiabroncs-típusoktól is függnek.

Article Offline Attachments.

Article Media Material.

Add your filter tags.

Sajtóközlemény
Sajtóanyag
Beszéd
Fact & Figures
Updates
Top-Topic
Submit filter
Clear all
 
Sun
Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
 
Bejelentkezés